0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (111 puan) tarafından
Allah askina bi akil verin daha yeni cinsiyet ogrendim sevinemeden strese girdim mideme kramplar giriyor el kadar bebege hacı ismi koymak nedir kurban olayim deliricem 2.bi isimde koyalim diyorum inat etmis haci olacak bebegin adi diyor.asla konusmama firsat vermiyor bana bi yol gosterin lutfen

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy sen ben misin kız yeminle daha post açacaktım bak dün öğrendik cinsiyetini ve eve geldik dur Ali isminin adına ne gider diye delirdim kızımın adını kaynanamın adını koydum severek de koydum pişman da olmadım ama yeter dedim aile ismi koymayacam ve erkek olursa benim istediğim bir isim olacak dedim dün baya biz kavga ettik sevincimi yasayamadim delirdi kavga ettik dün ablasını aradı ben görmedim ne olduysa o yaptı yine aklıma girdiler biri annenin adı diğeri de babanın olsun diye lan sizin sulalenixi yaşatmak için mi doguruyorum dedim kaynanamı da aradım rezil ettim oğlunu terkedip gidiyorum dedim hepsi senin ve kızlarının yüzünden ben yıllardır size diyorum bir erkek çocuğum olursa adını koymam kimsenin kendim farklı bir şey koyacam diye ağladı etti kızım gitme etme kimin adını koymak istiyrosan köy ben ararım falan dedi kayınpederim kızını aramış sen mi söyledij babanın adını köy diye yok beni hiç aramadı ki demiş şeytan işte korkudan yalan söylüyor o söyledi işte başka kim olacak baya birbirimize girdik benim bir isim bulmam.lazim hemen yenidoğan kıyafeti yaptıracam ki herkes sussun üzerine de isim yazdıracam başka türlü olmaz şuan eşimle küsüz dün okadar ağladım ki anlatamam korkuyorum çocuğa bir şey olacak diye ama yeminliyim koymam kim ne derse desin ya vala üçüncü de kız olursa ozaman ablasının adını koyayım bütün ailesinin adını ben yasatayim oldu dedim vala huzurum kalmadı stresten sinirden kafayı yedim okadar güzel geçiyor ki hamileliğim okadar kıymetimi.biliuordu ki şeytanlar yüzünden böyle olduk daha düne kadar babamın adını koymam diyordu ya
(111 puan) tarafından
Ya zaten anlam veremedigm o her xorlugu biz cekiyoruz kadir kiymetimiz bilinmiyor isme gelince yok benim dedigim olacak diyolar valla gunah bize ya
-Reklam-
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Keşke bu yeni doğan bebeklere babaların dedelerin ismi konulması yasaklansa ya
0 oy
(1,808 puan) tarafından

Hacı isim bile değil sifat :)  Benim babaannem in ismi eşimin de dedesinin ismi hiç memnun değiliz acayip karşıyız çok şükür hiç mevzu olmadı aramızda 

(1,808 puan) tarafından
Her acı çektiğinde her hastaneye işin düştüğünde arada sıkıştır bak ben neler çekiyorum sen bana acımıyon falan yavaş yavaş işle sonlara doğru her yerin ağricak görünce acır belki duygu sömürüsü yap
(111 puan) tarafından
Bende onu anltiyorum anlatmaya clisiyorum ama duvara soylesem duvar yikilirdi tepki verirdi ya
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Senin durumun benden kötüymüş bacım Allah yardımcın olsun benmkide bulduğum her erkek ismini babam beğenmez babam söyleyemez diye koymuyo kendi babasinin adida kötü malesef
(1,808 puan) tarafından
Vışş babası da padişahmış onay alacak evlenmiş hala çocukluk yapıyor babaya yaranmaya çalışıyor bu da değişik miş
(2,935 puan) tarafından
E işte var biraz değişikliği kızda ben direk kızımın adıni dedim yanına nur ekledi kısa olmasn dedi koydu oglanda inat etti kendi babamın adı olacak demiyo sadce babam beğenmez babam söyleyemez halbuki adaminda biseyden haberi yok sormamıstr bile çocuğun adını ne koycaksnz diye
(111 puan) tarafından
Allah sabir versin bize ben daha ne diyim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 861 göst.
30 Ekim 2018 Aile & Aşk kategorisinde Ecem❤umut'um (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,024 göst.
19 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 770 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ikiz anne adayi (1,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 535 göst.
2 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buketsutas (14 puan) tarafından soruldu

410,135 soru

12,331,917 cevap

39,244 kullanıcı

Kategoriler

...