Ayy sen ben misin kız yeminle daha post açacaktım bak dün öğrendik cinsiyetini ve eve geldik dur Ali isminin adına ne gider diye delirdim kızımın adını kaynanamın adını koydum severek de koydum pişman da olmadım ama yeter dedim aile ismi koymayacam ve erkek olursa benim istediğim bir isim olacak dedim dün baya biz kavga ettik sevincimi yasayamadim delirdi kavga ettik dün ablasını aradı ben görmedim ne olduysa o yaptı yine aklıma girdiler biri annenin adı diğeri de babanın olsun diye lan sizin sulalenixi yaşatmak için mi doguruyorum dedim kaynanamı da aradım rezil ettim oğlunu terkedip gidiyorum dedim hepsi senin ve kızlarının yüzünden ben yıllardır size diyorum bir erkek çocuğum olursa adını koymam kimsenin kendim farklı bir şey koyacam diye ağladı etti kızım gitme etme kimin adını koymak istiyrosan köy ben ararım falan dedi kayınpederim kızını aramış sen mi söyledij babanın adını köy diye yok beni hiç aramadı ki demiş şeytan işte korkudan yalan söylüyor o söyledi işte başka kim olacak baya birbirimize girdik benim bir isim bulmam.lazim hemen yenidoğan kıyafeti yaptıracam ki herkes sussun üzerine de isim yazdıracam başka türlü olmaz şuan eşimle küsüz dün okadar ağladım ki anlatamam korkuyorum çocuğa bir şey olacak diye ama yeminliyim koymam kim ne derse desin ya vala üçüncü de kız olursa ozaman ablasının adını koyayım bütün ailesinin adını ben yasatayim oldu dedim vala huzurum kalmadı stresten sinirden kafayı yedim okadar güzel geçiyor ki hamileliğim okadar kıymetimi.biliuordu ki şeytanlar yüzünden böyle olduk daha düne kadar babamın adını koymam diyordu ya