0 oy
105 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar aranızda polikistik over olup hamile kalan var mı ve nasıl bir yol izlediniz

5 Cevaplar

0 oy
(712 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Vallahi ben bu yöntemi kime dediysem hamile kaldı yemin ederim birebir tutuyor birincisi Eğer adet olmuyorsunsa polikistower var sende diyorsun yengem de p.k vardı Geç adet oluyordu Ve çoğu zaman ne zaman adet olacağını bilmiyordu yengem ilk başta bir tane gitti adet sökücü ilaç aldı adet sökücü ilaç bittikten hemen sonra Folik asite başladı Bununla birlikte adet bittikten hemen sonra Çakşır kökü suyu diye bir doğal su var aktardan aldı 14 gün boyunca  içti cakşır kökü ne işe yarıyor dersinse yumurtası çatlamayan yumurtası oluşmayan kadınlarda Adetten hemen sonra içildiğinde yumurta büyütüp çatlatıyor Ha bir de bununla birlikte Adetten İki gün sonra ovulasyon testi yaptı bu şekilde hamile kaldı çoğu kişiye de bunu yazmıştım burada çoğu kişide Bu sayede hamile kaldı Rabbim isteyen herkese versin
(712 puan) tarafından
https://youtu.be/1CU62P4cY3w?si=ca2OjGnw7U86G5kT

Bir sürü insan var bunu deneyen
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim deneyeceğim bunu ben 2 yıllık evliyim başından beri korunmuyoruz pikos var olmuyor ve artık tedaviye başlayalım dedik doktor progesterona bakacak hormonlara zaten bakıldı hormonlar da bir sıkıntı görünmüyor doktora gittikten sonra söylediklerine göre o suyu kullanmak istiyorum sizin söylediğinize göre inşallah işe yarar
(712 puan) tarafından
İns cnm benim
(24 puan) tarafından
Aklıma takılanlara cevap verdiğiniz için teşekkür ederim �nşallah işe yaradığında tekrar size yazarım
(712 puan) tarafından
Tabiki cnm
-Reklam-
0 oy
(433 puan) tarafından
Ben yıllardır pcos um. Hamile kaldıgımda 1.65 boy 62 kiloydum. Şimdi 70 kg yum bir srnedir hamile kalamıyorum .tahlillerim tertemiz. Doktor kg vermelisin dedi. Bir sürü insan var pcos olup hamilr kalan. Bu işin tek sırrı zayıf olmak 
(24 puan) tarafından
Ben de zayıftım ama rahatsızlıktan sonra  kilo almaya başladım. Kilo alımı da elimde değil yesem de yemesem de bu rahatsızlıktan dolayı alıyorum henüz bir tedaviye başlamadım ama başlamak üzereyim ne diyecekler bilmiyorum umuyorum sıkıntısız şekilde geçer
(433 puan) tarafından
Kesinlikle düzenli diyet yapman gerekiyor.ben  2 ay içinde diyetke 4 kg vermiştim ama ailem yanıma gelimce yedik içtik aldık maalesef .
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Hayıt tohumu kulanarak gebe kaldım ben ondan önce tedavi gördüm olmadı sonra kürler denedim incir soğan vs ama bu bana iyi geldi iki kez ilk aydan hamile kaldım 
(1,634 puan) tarafından
Benim dört sene olmadı canım aylarca doktora da gittim kilo da verdim olmadı bunu kadınlar kulübünde gördüm tam tüp bebek yoluna girecekken denemek istedim adetin bitmeden adetliyken başlıyorsun sabah akşam aç karna bir tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir bardak kaynar suya demledim ılıyınca suzdum içtim bunu diğer adet gününe kadar tekrarladım test yaptım pozitif çıkınca bıraktım bu arada da bir gün dolu bir gün boş şekilde ilişkide bulunduk hemen ayağa kalkmadim iki kez bu şekilde gebelik elde ettim
(433 puan) tarafından
Mesela soğan suyu yapınca ilişki yapmıyorsun kür süresi bitene kadar.düşük yapma riskini oluşturduğu için. Bunda böyke birşey yok mu adet bitimindr hrmen ilişkiye mi başlıyorsun . Kusura bakma nolur her yolu denemek zorundayım işte. 2. Bebek hayırlısıyla artık olsun istiyoruz. Yaşım 35 .
(24 puan) tarafından
Hayt tohumunu çok duyuyorum soğan kürünü denedim adetler düzene girdi yumurtlama da görüyorum ama çatlamıyor galiba çünkü bir önceki ay değerlendirdik ama bir şey olmadı artık tedaviye başlayalım dedik doktor adete 21 gün gel dedi eşimden spermiyogram istedi benden de progesteron tedaviye başlamayı düşünüyorum ama işe yaramazsa diye de çok  korkuyorum tabii inanmak en önemlisi ama işte insan çare arıyor iki kez hamile kaldım dediniz doğum yaptınız mı peki
(1,634 puan) tarafından
Yaptım canım kızım iki yaşına girecek diğer ay hayıt tohumunun düşük vs gibi bir durumu yok ben iki gebeliğinmde de âdete iki üç gün kalaya kadar kullandım
(433 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Kilo verip rahim filmi çekilerek hamile kaldım. 
(24 puan) tarafından
Rabbim herkese hayırlısini nasip eylesin sağlıkla büyütün evladinizi
(2,147 puan) tarafından
AMİNN Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah
0 oy
(173 puan) tarafından
Valla canm zayiflikla alakasi yok oldum olasin kiloluyum pcosluyum 2 çocuğum var biri normal oldu öteki 2 yil olmadi rahim filmi çektirdim sonra hamile kaldim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 57 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nehir doga (528 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.

403,633 soru

12,093,092 cevap