Kızlar benim esim asker yıllarca ailesine bakmıs gecindirmis Suriye'den baska hicbi yerde calısmamıs sadece cile cekmis, biz evlendik iki yıl yine doğudaydık sonra tesadüf batı görevi geldi bes altı aylığına sadece, geri gideceğiz.. Esim batıya gelmeden önce kayınvalidemlerin bahcesinde biraz kendini yordu bahce isleri hic bitmedi ve esim biraz hastalandı cünkü hicbi kardesi yardım etmedi tek basına yaptı.. Ben de kayınvalideme esimden icin cok yoruldu biraz dinlense keske hastalığı da geçmiyo bu yüzden bahce isi bekleyebilir bi kac gün dedim bana " Batıda yasayacağı rahatlığın bedelini ödeyecek yok öyle" dedi. Kızlar şok oldum. Resmen esim Suriye gibi bi yerde kalıp bu hanımefendiye para pul yolladığında kıymetliymis. Batıda rahat olup daha az para kazanacak diye esime bedel ödetmeye calısıyo şok oldum, ben bunu esime anlatsam ya bana inanmaz ya da yıkılır bi yandan annesinin gercek yüzünü görsün istiyorum bir yandan üzülmesin istiyorum ya da benden duymasını istemiyorum ben ne yapıcam