Valla canım çok şaşırıyorum ve üzülüyorum böyle postlar gördüğümde burayı⁰ takip ettiğimden beri şaşkınlıkla ve üzüntüyle okuyorum hepsini yani eskiden de görüyordum da anne değer vermediğini burada Ayreten kızlar yazıyor daha çok anlıyorum duygularını Hiç görümce modunda görmeyin kendinizi sonuna kadar da haklısınız
Ohoooo neleri var bacım benim annemde nisanliyken beni kotulemisti eşime sonra altindavasinakavga çıktı beni evden kovdular yetmedi bide telefonu açmadım ise gidecektim bı gün kaynanamda yanımdaydı aradı açmadı diye oda işi.falan vardır ise gidecekti dedi başladı saymaya işte onun elinde bı iş gelmez yemek bilmez isbilmez senin oğlunu aç bırakır vs vs dahaneler neler kulaklarımla duydum kaynanam da dedi bilmiyorsa ogretirim ben ona sen kovmussun bende mi kovayim ne istiyorsun dedi kapattı takılma yani çok var kaldı ki bütün evin işini ben yapardım yemektenizlik aldığım parayı ellerine sayardim anahtar bile tasimazlardi geceden gelirdim yatardim işten gelince kapıyı duyma bütün gün nenyatiyonderdi heygidi
1,493,282 soru
24,399,044 cevap
349,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın