Annem aradi kalbini kırmak adına aramadım aramak iştemiyorum
Eski şeyleri yeni aldım diye kandırmışti yemin etmişti ses etmedim
Sonra diğer torununa altınlar hediyeler alıpta durumu iyi iken
Benim çocuğuma beklenti içinde olmayın almayacağım demesi altın tüm sinirimi bozmuştu bilenler bilir
Yine ses etmedim ki dururumuz gayet iyi onun iki parça kıyafetine
Ve altinana ihtiyacı yok benim kuzularimin bugün diğer kardeslerimden şikayet etmeye başladı bu sorunu onlarla çöz her sorunu bana anlatma ben TV deki dert programı değilim hamileyim canım burnumda anne dedim anlamadigalen devam etmeye başladı işte siz şöyle evlatsiniz böyle evlatsiniz yapıyorsanız bir iyilik yapın yoksa kimseden beklenti içinde değiliz abimlere kızdı dinledim yine herzamanki gibi söyleyecekleri bitti ses etmedim
Niye konuşmuyon dedi hediyelerini neden almadın dedi
Bende dedim ki hediylerini almadım çünkü hediye değildi dedim benim çocuklarım bu kaqr kıymetsiz değil dedim yok efendim çeyrek takamma beklemeyin yok efendim yeni aldım kimin eskisi ise belli değil iki parça kiafwt için yemin etmeye bunu kocama yeniymis gibi anlatmaya eşime ve bana sakın beklentiniz olmasın ben oğlumun cocuguna yaptım. Yapacağımı sizin çocuğa bişey alamam demelet dedim yalmassab yapma kim senden bişey bekliyor ki senin çeyreğin de kıyafetin de surda dursun benim çocuklarım değerli kıymetli dedim belki sen değer vermiyorsun ama dedim bu kıyafetinde altininda değil sadece beniii apptalll yerine koyman zoruma gitti dedim daha isararla yeni diyor yeniyi eskiyi ayırt edebiliyorum annecim dedim
Ama hata bende dindiyor senin gibi birine hediye aldım diyor ipler tamda burda koptu sen bana değer vermiyon ki çocuklarıma veresin dedim insanlarla artık uğraşma dedim yapacaklarının yapmiyacaklarinin arkasında dur dedim
Kusura bakma aptalll benim diyor
Ne varki diyor yaptığımda diyor normalleştiriyor linç edecek hiç gelmesin defalarca böyle yapıyor geri gel kendini haklı çıkarıyor ben birşey isteyip beklemiyorum zaten ihtiyacım yok
Kimin eskisi belli değil birde yalan söylüyor daha neleri var saymakla bitmez çocuğumu balkonda bıraktı düşsün diye