Dün aşısını yaptıramadık küçük kızımın bugün gittik neyse 2 saat sonra ateşi çıktı calpol vereyim dedim enjektör almak için mutfaga gittim kaşıkla içemiyor o daha kolay diye gidip gelmem 20 saniye sürmedi küçük kızım mosmor midesi bulanıyor sandım nefesi gitti bide ne göreyim ağzında bişey var yüzük büyük kızım çekmeceden al kızın ağzıma sok ama 20 saniye içinde şaşırdım parmağımla almaya çalıştım nefesi gitti kafası düştü o an bittim eşimi aradım ağladığımı duyunca kaçıp gelmiş hemen yazmasız tişörtle kaynım gile kaçmaya çalıştım sırtıns telefonumla 3 kez vurdum birden baktım merdivenlerde yüzük nefesi yerine geldi ama o 1 dakika bana kıyamet gibi geldi öldüm öldüm dirildim eşim geldi ben çökmüş yerdeyim oda çöktü yere nefes nefese nasıl ağlıyor aldı göğsüne bastırdı
Normalde hep büyük kızımı yanıma alırdım blr yere çıksam çocuga vurur falan diye enjektör alıp geleyim dedim ya 20 saniye ne demek
Allah'ım hiç kimseyi evladı ile sınamasın 1 saattir kendime gelemiyorum aklım çıktı
1 saniye bile olsa insanın hayatını mahvetmeye yetiyormuş bana da ders olsun kumandayı almaya bile kalksam büyük kızımı kucağıma alır kalkarım