0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar bugun kayınvalideme telefon verdik ben aradığımda hat kapalı calıyor eşim aradığında açık telefonun şebeke sorunu yok. Sadece suan ben aradığımda kapalı niye böyle. Böyle bir sorun yaşayan var mı? 

1 cevap

0 oy
(788 puan) tarafından
Bugünlerde telefon ve internet şebekelerinde sorun var dün eşimi hastaneye gitti diye aradım 15. De düştü telefon kime sorsam sorun var deniyor
(22 puan) tarafından
Ama aynı anda eşim arıyor hic sıkıntı yok telefona mesaj felanda geliyor sıkıntı yok ben arayınca kapalı sadece cok garip degl mi
(788 puan) tarafından
Meşgulemi düşüyor hiçmi çalmıyor acaba bilmeden sizi karalisteye almış olabilir mi karşı komşum geçen geldi bana 1 haftadır kızlarım beni aramıyor çok üzülüyordum geçen anneme birşeymi oldu diye babalarını aramışlar arıyoz ulaşamıyoruz demişler baktım abla kızlarını ve bilmem kimi kara listeye almışsın dedim büyük ihtimal torun yaptı o zaman benim dedi eğer direk meşgule düşüyorsa engellenenler listesinde olabilirsin  bazı telefonlarda hem kara hem gri liste oluyor gride bildirim geliyor şu kişi aradı ama telefonu direk suratına kapatıp meşgule aldık karada hiçbirşekilde bildirim gözükmüyor kişinin smsleride gitmiyor whatsaptakiler hariç
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 397 göst.
6 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Gamzeli_1 (437 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Aşkı❤evladı⚘ (2,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 687 göst.
26 Mart 2023 Aile kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
0 oy