+2 oy
779 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (538 puan) tarafından
BILL GATES Epstein adasını 28 kere ziyaret etmiş !

Ömrünü Afrikalı çocukları ve dünyadaki milyarlarca insanı #mRNA ile AŞI layarak kurtarmaya adamış bir adam, oraya çocukları kurtarmaya mı gitmiştir ? 

26 Cevaplar

0 oy
(2,971 puan) tarafından
Kız B. Sema hasta olduğunda hastaneye gitme canım zira sadece çocuklara yapılan aşı değil bir çok ilaç ve diğer aşılarda yurt dışından geliyo sağlık için doktorun yazdığı ilacı alıp içiyoruz sen sessiz bi köşede ölmeyi bekle mesela bu düşüncenle  
(743 puan) tarafından
Tamam kardesim sen dogru bildigini yap ben dogru bildiğimi
(2,971 puan) tarafından
Ve de başkasının yerine konuşma fal mı bakıp görüyosun turp gibi olduğunu mecbura kalmadığı sürece hastaneye gitmediğini falan filan biraz daha mantık lütfen
(538 puan) tarafından
f&A nerden bildin :) elhamdülillah diyeyim
(743 puan) tarafından
Yazindan cabandan anladim kardesim maşallah Rabbim daha iyi etsin ve bende oyleyim kendimden paybictim diyeyim
(2,971 puan) tarafından
Biz de çok şükür iyiyiz aşı olduk diye yatak döşek yatmıyoruz zamanın da hepimiz aşı olduk okullarda aşı uygulaması yapıldı bı çok hastalık böyle önlendi. Aşı karşıtı olanlar hastalandığında ne yapıyo hiç ilaç iğne olmuyo mu valla saçmalıktan başka bişey değil
-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
o asilar bana da yapildi ne kendimde ne de yapilan insanlarda bi sorun gormuyorum ben. bu dediklerinizin asiyla bi ilgisi oldugunu dusunmuyorum yedigimiz ictigimiz urunlere izlediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor. bunca sapkinlik bu yuzden bence
(538 puan) tarafından
İçeriği hep aynımı o aşıların. 98 doğumluyum. Bana yapılanla çocuğuma yapılan aşı içeriği aynı olur mu? Sorun nasıl görülmüyor anlamıyorum. Dil terapistleri tıklım tıklım dolu. Otizm çoğaldı. El ayak hastalığı u****hastalığı çıktı. A$ılar kimyasala maruz kalmalar yanlış beslenmelerden dolayı ne hale geldi toplum. Gerçekten hala bir sorun yok mu?
(665 puan) tarafından
otizm down sendromu vs ben bunlarin yedigimiz ictigimiz abur cuburlardan kaynaklandigini dusunuyorum. eskiden her sey dogaldi simdi yedigin meyve bile naturel degil. olay tamamen asiyla ilgili degildir. simdi bebekler aptamille hazir mamalarla besleniyor bunlar da kimyasal. ben bunlara karsiyim.
(538 puan) tarafından
A$ılarda Doğal değil. Titanyum dioksit civa bunlar zehir. Aşıların içeriğinde bunlar var. Hepsi birbiriyle alakalı. Mevsiminde yiyecek tüketilmiyor. Helal seltifikalı temizlik ürünleri araştırılıp kullanılmıyor. Ben a$ı yaptırmadım diyorum ama sadece a$ı değil mesele. Hangi birine giriş yapayım?
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Bir Allah dostunun sözü var. Gavur dan dost ,hınzırdan post olmaz diye. Çok güzel demiş mübarek. 
(538 puan) tarafından
Maalesef ümmet Allah'ın dostları gavur. Gavurları dost sandı.
0 oy
(4,370 puan) tarafından
İki konu arasındaki bağlantı ne alaka? Kaldı ki madem öyle düşünüyorsunuz, ilaç sektörüne karşı hatta sağlık bakanlığına karşı da tepkilerinizi göstermeniz gerekiyor. Ama hasta olunca ilaçlara koşmayı, ya da sağlık bakanlığına hiçbir dememeyi tercih ediyorsunuz. Bu aşı karşıtlarının sadece çevrelerindeki insanları yargılamalarını hiç anlamıyorum. Siz yaptırmayabilirsiniz ama insanları vazgeçirmek için bu kadar çaba sarfetmeyin. Herkes kendi kararını verebilir. Ayrıca şunu da unutmayın, bu kontrol altına alınmış hastalıklar salgın şeklinde tekrar ortaya çıktığında sizin düşünceleriniz yüzünden birçok çocuk da yakalanıp etkilenecek, bunu da göz ardı etmeyin. 
(538 puan) tarafından
Verdiğim cevapları okuyup yazsaydınız :) tekrar tekrar anlatmakta yoruyor insani :)
(4,370 puan) tarafından
Cevap vermenizin bir önemi yok. Bizler nasıl aşı yaptırın diye çevremizi etkilemeye çalışmıyorsak, aynısını siz de yapmalısınız. Kendi kararınız, saygı duyarım ama bunu saçma bir propagandaya çevirmenin hiçbir cevabı veya mantığı olamaz.
0 oy
(10,688 puan) tarafından
Çocuk kaçırılmasıyla aşı ne alaka? Gerçekten sapla saman ancak bu kadar karıştırılabilirdi. 
0 oy
(3,297 puan) tarafından
Şu konuyu biri anlatabilir mi hiç bilgim yok merak ettim sosyal medya kullanmıyorum da

İlgili bir soru bulunamadı

402,036 soru

12,035,507 cevap

36,262 kullanıcı

...