Ya bugün hastaneye gittiler kayınvalidemler Hastaneden geleceklerine yakin Ben de aradım. Dedim bana kahvaltıya gelin neyse geldiler oturdular yediler içtiler falan böyle hac parasindan konu açıldı Ben de dedim ki Efendimiz zamanında ne güzel haç bedavaydı Şimdi de öyle olsa keşke dedim. O arada Kaynanam dedi ki bize hac farz. Benim gitmem gerekiyor dedi iki kişi de en az 250 milyar dedi Ben de dedim ki öyle hemen çıkmıyor ki dedim sen dedim bugün yazılsam belki bir ay Belki bir yıl belki 10 yıl falan dedim o da bana demesin mi Ben yazılsam bana bir ay içinde çıkar bir ölümün ne zaman zaman geleceğini bilmiyorum geri kalam herşeyi Allah içime doguruyo.
Çok güldüm ya ne bu kendini bir beğenmişlik çok bilmişlik tovbee.
Oğlum ne güne duruyo göndersim beni haca. Eşim arabasını satsın kaynanaya yazlık alsin. Eşim haca göndersin eşim yedirsin icirsin. Kendide doyumsuzlugun keyfini sürsün oh ne ala
Bu arada bana kızabilirsiniz anne babasıdır elinde varsa göndersin diyebilirsiniz lakin 80 bin borcumuz var ve tek birikimmiz araba.
Ama kaynanagilin
1 Dublex 2 ayrı daireden kira(32bin) kaynana kendi çapında işe gidiyo gunluk(700) kayınpeder emekli ayriyetten çalışıyor kendi işi ( aldığı maaş bazen gunluk 1 asgari ücret bazen toplu alımda daha fazla)
Ama yetmiyor bacılarım daha hala eşim yapsın diye bekliyorlar
Bu arada Regaip Kandilimiz mübarek olsun Rabbim Ramazana kavuştursun hakkıyla ibadet edenlerden eylesin