Bunlara kaçıncı ayda baslanir
Bence çok gereksiz bebek mağazasında çalışmış biri olarak aşırı hafif oldukları için çok hızlı gidiyorlar çocuk yüzüstü düşüyor yani bunun çok ağır birşey olması lazımki hemen gitmemesi lazım. Bence yürüteç daha mantıklı bunun yerine
Bende öyle düşünmüştüm teşekkür ederim örümcek olur mu
Bence hiçbir ay😊
Ben hiç almadım ama 11 12 aylıkken alınır.
Bende var ama tehlikeli geldi bana biraz o yüzden hiç başlayamadı 1 2 kere düşücek gibi oldu şimdi yürümeye başladı yeni yeni oynuyo
Mağazada görüp deneyin, pek güvenli değil bunlar. Ben de almadım hiç. Onun yerine aktivite masası alsan daha iyi olur
Bunlar manasiz ya cocuk dusuyor bunda fisher price inekli vardi bizde kizim kullanamadi oglana da prego aldik o da duruyor
Bundna değilde ilk arabam var ondan aldım ben hem yürüme aşamasında tutarak gitti hemde şimdi üzerine binip oynuyor arabayı 10 aylıkken aldık
10-11 aylık ama çocuğun yürümeye yakın bir dönemi olsa düşme olmaz pek. Mesela kendi tutunup kalkabiliyor mu? Tutunarak yürüyor mu? Bunlar yoksa çok sık düşebilir. Ben oğluma aldığımda 11 aylıktı hiç düşmedi. 2 ay sonra da tam yürüdü
1 yaşında almıştım 1 ay sonrası yürümüştü
Kardeşimde vardı bana verdi oğlum hiç kullanmadı gereksiz pahalı bir ürün kullansa bile en fazla bir iki aylık bir ürün yürüteçte almadım ben koltuk kanepe kenarlarında tutunup kalktı yürüdü
Çok gereksiz olduğunu düşünüyorum kızın da vardı toplasan iki üç kere kullanmıştır bir kere dengesini tam sağlayamıyor çocuk kenarlarına su doldurulanlardan vardı bende tekerleklerine ağırlık yapsın diye yine de çok işimi gördüğünü söyleyemem düşmesinden korkuyordum ogluğumda hiç kullandırmadım
Bunun başka bı cesiti vardı bende doğru dürüst kullanmadilar örümceği çok kullandık biz
Benim oğlum yürümeye başladıktan sonra kullanmıştı bunu 😄 ayağa kalkıp tutunmaya başladıktan sonra sizin kontrolünüzde kullanabilir.
Bence çok gereksiz çünkü çocuk hızlı gidince yüz üstü kapaklaniyor
1,492,136 soru
24,381,453 cevap
348,757 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın