Öncelikle kandilimizi kutlamak istedim
Sonra içinde hep ukte kalan hir olayimi size anlatmak istiyorum
Okumak işteyen okusun
19 yasima kadar ii kötü bir aile içinde büyüdüm
Farkedemedim bu kadar sevgisiz olduğumu
Gözlerim kör olmuş sanki ailem ya insan göremiyor hani
Nişanlandım.bir değişim başladı hepsinde ben bu süre içinde 20 yaşıma girdim
Anlamaya başladım.belkide çok gençtim gözüm onyuzden kördüğüm olmuştu aileme karşı
Beklenen gün geldi düğünüm olacak düğün günü annem benimle bir kere ilgilenmedi saçımı sevmedi
Gel git uzaklaşma hep bir ne hali vwrsa görsün tavırları sergiledi
Yine yanlışa çekmek istemedim sabrettim düğün telaşı dir dedim üç günün sonunda düğünunnson sabahı herkes uyuyor kalktım üstüme uygun elbirniiyafet giyindim ve oturdum uyandılar dedimki kahvaltı hazirliyacaklar şimdi birde mercimek çorbası geldi ekmek le sadece sabah şok geçirdim seslenmedim yarısını yedik lokmalarim boğazımda düğüm düğüm oldu kalktım tabagimi götürdüm yıkadım kasigimi gelinliğimi giyindim takilarimi taktım türbanimi yaptım
Duvağı mi kuranı kerim ayarladım el çantamı oturdum korna seslleri yükselmeye başladı abim geldi Allah var kuşağımi.baladi duvagimi kapattı elindeki Kur'an-ı bile aldılar yerine çiçek verdiler yine ses etmedim ayakkabımı giydirdiler başım dönüyor doymadım açım çünkü
Yolda var biraz evden çıkarken babam benimle veddalasmadi anne yüreği belkide o an yada el gördüm sızladı ve bana sarılınca ben o an çok ağlamaya başladım abilerimi kucakladım ellerini öptüm ve çıktım gittim hiç unutamam
Kız kardeslerim bile vedalasmadi benden bekliyorlar baya bende o telaşla unuttum zaten de öyle içimi dökmek istedim.bana dua edin kimsesiz yapayalnız kaldım koca dünyada aile coo önemli lütfen iyi olanlar kıymetini bilsin