Bizde de durum sana benziyor sözde çok seviyorlar beni eşimi çocuklarımı 3-4 günde bir konuşuruz çocukları çağırır telefondan beri, ama biraz köye gelip bir kaç gün kalmak istediğimi söyleyince hasta olurlar şöyle olur böyle olur diye söyler hemen insan anlıyor ya tavırlarından mesela annem babam torunları çok ayiriyor abimim çocukları daha değerli onlara göre onlarda torun tabi ki ama bizimkiler ve diğer ablalarimin çocukları hepsi bir araya gelince herşey belli oluyor yani, abim yengemle çocukları köye göndereceği zaman çocuklarimi çok özledim abinde gönderecek falan der hep ve annemde gider onlara ne zaman biz cağırsak sürekli hayvanları bahane ediyor ****** dediğide bir köpek bir eşek onları da abime gideceği zaman komşuya bırakıyor ne kadar kalcaksa bize gelince kedi köpek bahanesi yapıyor baktım hep böyle hep böyle eee dedim yeter da istenmeyen yerde biz niye duralım, eşimin köyüne gideceğim zaman ben geldim diye söylemem hemen aynı sehirdeler ama köyler farklı sadece sonra geldinde bize niye söylemedin diyorlar, tamam işlerim bitsin çocuklarla geliriz biz diyorum siz buraya kadar gelmeyin biz babanla ikimiz geliriz diyorlar ikisi geliyor 1-2 saat oturup gidiyorlar, evde hazırladığı recellerden vs. Tarzı şeylerden isteyeceğiz diye akılları gidiyor bu gözler bu kulaklar nelere şahit oldu eşimde iyi biri olmasa kötü biri olsa kesin ortada kalırdım Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.