0 oy
243 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,427 puan) tarafından
Saçım kahve tonu açıkda değil koyuda değil.  Kına yaksam nasıl olur hangi ton olur  neler katsam daha açık ton elde ederim sizce. Deneye deneye tecrübe eden var mı . Kına ilkkez yakıcam  boya çok yaptm 

4 Cevaplar

0 oy
(418 puan) tarafından
Benim saçım ne açık ne çok koyu kestane renginde kına yaktım ama kızıl olmadı gerçi ben kapaliyim ama güneşte bile belli olmuyordu pek kinadan sonra da boyanmiyor saç uzayana kadar kına halı geçene kadar bilginiz olsun yanar demişti kuaför boyanırsa 
(1,427 puan) tarafından
Değiştirmem herhalde canım.  Bende ay ı başörtülüym.  Bi kaç yağ ilave edip bide hibiskus ekleyeyim diyorum  rengi daha belirgin olur belki diye
(418 puan) tarafından
Dene bakalım canım güzel olur hibiskus la belki renk verir ceviz kabuğu da kaynatıp koyuyorlardı
-Reklam-
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Belli olmuyor ki kına güneşe çıkınca kizilimsi parlıyor bu kadar 
0 oy
(4,012 puan) tarafından
Ben lise zamani hint kinasi ile siyaha boyamistim normal kinayi bilemem ama kina sactan akmaz. Yani baska renge donmek istersen donemezsin. Uzamasini beklemek zorunda kalirsin.
(1,427 puan) tarafından
Olsun canım.  Ne tutarsa artık.  Başörtülüye zaten
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Ben sarı ombresi saçıma taş kınası yakmıştım hamileyken malum boya zararlı diye risk almak istemedim simsiyah olmuştu. Ama normal kınada heralde bakır gibi olur senin saçın ama kınalı saç boya tutmaz diye biliyorum o renkten dönmen zor olur iyice düşün yakarken 
(1,427 puan) tarafından
Başörtülüyümzaten canım.  Kına hiç yakmadım değişiklik olur hemde saç dökülmem azalır belki

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 208 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
28 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 124 göst.
30 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Birsu (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
2 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Sinem2222 (22 puan) tarafından soruldu

405,795 soru

12,160,947 cevap

36,606 kullanıcı

...