Youtube da artık çok güzel videolar var.Özellikle tarihte Celal hocayı öneririm.Zaten video başında kendi kaynaklarını tanıtıyolar şunu al gibisinden.Videoları kapsayan konu anlatımı kitapları soru bankaları da oluyo.matematik için bugün gene baktığımda ilyas güneşi buldum henüz dinlemedim ama en çok izlenen hocaymış mattada onu takip edicem gibi duruyor.Böyle böyle bütün konuları anlatan birkaç hoca daha var.Ben benim hocamın hocalarını ve kaynaklarını da seviyorum açıkcası.Youtube a 2024 kpss türkçe anlatım ya da işte tarih anlatım gibi yazarsa karşısına bir sürü hoca çıkacaktır.Baştan sona ful konuyu anlatan.kafasına hangisi yatarsa onda başlasın dediğim gibi videoda söyledişi.kaynakları da alabilirsiniz.hem videodan hemde hocanın kendi kitabından devam ederek anlayabilir.Eskiden binlerce tl yatırırdık dershanelere şimdi bir sürü video var ek hiçbir şeye gerek yok.Sadece gayret önemli.Hatta kendi not alırsa konu anlatımına bile gerek yok sadexe soru bankası alsa bile yeter.Bi de google playde soru çözüm için uygulamalar var adlarını hatırlamıyorum ama çözemediklerini de ordaki uygulamardan çok rahat sorabilir