0 oy
51 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (84 puan) tarafından
Kizlar simdi soyle soyliyim çok hastayim oksuruk nefes darligi ve sirt agrisi cekiyorum oksuruk tuttumu nefes alamiyorum sanirim salgina yakalandim hastaneye gitsem akciger filmi isticek doktor  soguk alginligi ilaci ve oksuruk surubu ve hava kullaniorum eve gecmiyor nefedarligida basladi ben suan hamile degilim ama kaza oldu hamilelik süphem var adetime 6 gün var akciger rontgeni cekilsem bi zarari olurmu suan bellide olmaz test yapsam kafam cok karisti hamile olayadabilirim mahvoldum bapcagimi bilemedim ya varsa diyede ona zarar gelsin istemem sizce napmayaliyim kafam karisti

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamilelik şüphesi ve hamileler giremez diyor sen genede test yap bence veya soyle girmeden
tarafından
Kan testi olsa çıkar herhalde bence doktora git anlat belki röntgen istemez
(84 puan) tarafından
Aynen öyle yapiyim olmadi ilac kullaniyorum faydad etmedi iyice kotulestim
tarafından
Git git soyle supheni de
(84 puan) tarafından
Söylicem tesekkurler yorumunuz ve ilginiz için :)
tarafından
Rica ederim:)
-Reklam-
0 oy
(941 puan) tarafından
Ay benimde hamilelik şüphem var ve adete 6 gün var ahahaha çatlıyorum meraktan

Bende hastayım röntgen istemedi ilaç kullanıyorum
(84 puan) tarafından
Yaaa sizdemi biz pek düsünmüyorum şuan 22 aylik kizim var 4 yasina gelince dusunuyordum ama nasip tabi gelirse basimin ustune :) annelik ne kadar tuhaf bir duygu yokken bile ya varsa diye ona zarar gelcek diye tedirgin oluyoruz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
26 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duruu12 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 430 göst.
20 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 85 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cekirdek ailem (3,854 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 70 göst.

Kategoriler

1,444,023 soru

23,727,682 cevap

313,338 kullanıcı

...