0 oy
1,202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (417 puan) tarafından

Bebegi yatagimin uzerinde arayıp birden korktum kayboldu sandım anne yani besigimin icine koymusum ki kafa neden yatak uzerinde ariyorsam.Hala suan yorgun ve uykusuzlukla post açıyorum :D

image

image

image

image

image

22 Cevaplar

0 oy
(389 puan) tarafından

Benim daha olmadı:):)

(417 puan) tarafından
Cok iyi o zaman
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ay ya hepsi birbirinden güzelmiş .... ANNE OLMAK <3

(417 puan) tarafından
Fedakarlık .......
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Ayağa kalktigindan beri çok düştüğü için bilinç altıma yerleşmiş gece uykumdan fırlıyorum birsey olmuş gibi :D ama dalgınlıkla yaptığım şeyler olmadı :) 
(417 puan) tarafından
Her an tetiktesin demek....
(2,266 puan) tarafından
Sanırım öyle.. anne olmak bunu gerektiriyir
(417 puan) tarafından
Evet canim Allah yardimcimiz olsun her konuda
0 oy
(434 puan) tarafından
Bunlarda eepeyyy yorgunlarmıs canım
(417 puan) tarafından
Ahahahah süper kolik heralde bebeleri
0 oy
(4,632 puan) tarafından
1 aylik kızımı emzirirken uykusuzluktan daha uyudum gece eşim panikle kalktı dedi hani bebek bir yorganı kaldırdok ayağımın orda yatıyor oraya nasıl gitti hic bilmiyorum
(417 puan) tarafından
Abbboooo kiz cocugu itmişsin gare
0 oy
tarafından
Bir gece oğlum saat başı kalkmıştı o kdr ama o kdr bitkin ve yorgundum ki şişede yanıma su koymuştum gidip dolaba koyayım dedim tezgaha bıraktım o an oğlum ses çıkardı bir geldim baktım Ma gözlerimi açamıyorum suyun yanında ki süngeri dolaba suyu deterjan yerine koydum uyandım sabah görünce heralde tepkisiz 2 dk mal gibi bakmışımıdr 
(354 puan) tarafından
Hahaha yemin ederim sesli güldüm Allah yardımcımız olsun canım
(417 puan) tarafından
Ahahahahha gozlerim yasardi gulmekten
0 oy
(217 puan) tarafından
Sen hel bide bnm uc yasndaki kzimi gor ablasi geve sessizce gekior yanima yatiuor on dakika snra yk bi bakiom yere falan dustumu die gtmis yatagina yatms oluyor :) buyuk kzm lavobiya falan kalksn gece ruh gbi basimda dikilio ki bn nasl uykudan kalkcaksam ses cikartmadn beklio ve bn gt demedn gymio wc ye :))
(217 puan) tarafından
He ya vallahi salomda oturuuodum kizlarimi ytrdm esimle cay keyfi yapam dedim wc ye kalktm kolidora bi geldim kizim rih gbi duruo anne deyince bi bagrdm
(417 puan) tarafından
Guleyimmi simdi ne diyim Allah korusun sizide minik yaramaza bak sen
(217 puan) tarafından
He ya sorma vallahi bnde sasrdm ama snradn benj bu gulme tuttu gorme bni oderece  ama smdi babasi kzdida artk ole yapmio kapaidn bagirio anne diye :) 6 yasnda bide
(417 puan) tarafından
Heee iyi o zaman valla Allah bagislasin cnm
(217 puan) tarafından
Saol cnm cjmlemizin kini ins
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Daha olmadı benim şükür ama emzirip yatırıyorum kızımı uyanıp birden yanımda sanıyorum ki yatağına koymuşum bile:D
(417 puan) tarafından
O da bazen basima geliyor hatta bazen degil bu ata cok oluyor
(10,047 puan) tarafından
Çok kötü yaa insan korkuyor :/
(417 puan) tarafından
Evet ya sorma
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Hahahha :D ne guldum sabah sabah su an aklima gelmiyo anilar gelince yazarim :D
(417 puan) tarafından
Tmm canim bekleriz
0 oy
(13,626 puan) tarafından
Daha bi kaç gün önce gece oğlumu emzirdim yerine koydum zannettim ezan okunurken bi an da uyandım oğlumun başını dizlerime koymuşum yavrum o da öylece uyuya kalmış o kadar korktum ki ya düşseydi Allah koruyor meleklerimizi 
(417 puan) tarafından
Evet cok sukur biseycik olmamis melekcige
0 oy
(1,491 puan) tarafından

İyiymiş ama bu kadar dalgın olmam heralde :D

(417 puan) tarafından
Bende olmam heralde
0 oy
tarafından

Bebeğim hep benimle yatar doğduğundan beri uyuya kalmZsam uyuyunca yerine bırakırım ilk doğduğu sıralar emzirdm sonra yatağına koymuşum ama hatırlamıyorum. Biranda uyandım baktm yanımda değil battaniyeyi kaldırıp bebeği aramistim bı baktim beşiğinde :)))) bir kere de emzirdim babasına verip uyumuşum sonra geri almış emzirmisim fln biranda besikte baktm yok çığlık atmış Yusuf nerde diye bagirmis eşimi yan çevirmiş altına fln bakmıştım sanıyorum ki besihe koy diye verdiğimde yanına aldı uyuya kaldı :D eşim  kalkp orda ya demişti yanimdaymis meğerse yavrum :D

0 oy
(2,243 puan) tarafından
iki kez gece altini degiscegim zaman temizledim ve yeni bez takmayi unuttum oyle giydirdim sabaha heryer göl:))) 

cok defa da mamasini getirdim sanip gece agzina telefonu tutmuslugum var :) 

ayagimda sallarken besigi de bir yandan yarim saat kadar sallamisligim var 

daha cooook 
(354 puan) tarafından
Ahaha valla çok güldüm Allah yardimcimiz olsun canim :)
(2,243 puan) tarafından
amin canim amin :))
0 oy
(106 puan) tarafından

Benim kızımın adı Eylül  ilk doğduğunda gece çok ağlıyordu bende Betül sus annem yaa sen benden ne istiyorsun :Ddemistim bir kerede Zerya demistim

0 oy
(271 puan) tarafından
Bende yeni doğum yaptığım da böyleydim kaynamam yanimda yatmıştı saolsun 40 gün gece çocuk ağlıyordu beni çağırıyordu ben tabi uykusuz yorgun bide lohusaliktam mi neden mal gobiydim çocuk burda işte doymuşum uyurken yorganı açıp oysaki çocuk beşikte uyuyor kaynana da korkuyordu hami konusuyken korkutuyorlar ya aklıma mukayyet ol diyodu bana delirdim sanıyordu ama gerçekten lohusalık çok zor ben karanlıktan flan çok korkuyorum lavobaya gidemiyordum flan iste ya
0 oy
tarafından
İlk bebeğimde bir hafta hiç uyumadım çok zor geçti sürekli ağlıyordu oda bende bitkin düşüp uyumusuz kaynanam geldi bebek nerde dedi bilmiyorum dedim coknkotuydu meğer yanımda yorganın altindaymis çok korkmuştum kaynanam gelmeseydi belki Allah korusun coknkotu olabilir di
0 oy
tarafından
Beşiği sallıyorum zannedip eşimi sallamışım  bide eşime anne bu çocuk uyumuyor demişim☺☺☺ eşim her gece güler bana bu yüzden
0 oy
tarafından
Hahaha bende oğlum küçükken gece mama yapmak için kalktım parmağımı Yusuf'un ağzına soktum güya biberon ile emiyo o zaman çok uykusuz kaliyodm
0 oy
(2,184 puan) tarafından

Ilerde ben kesin :)

0 oy
tarafından
Annelik bu kadar mı zor yaa

İlgili sorular

+2 oy
71 cevap 2,775 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,717 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 483 göst.