Herkese merhaba biraz uzun olacak onun için Hakkınızı helal edin Şimdi şöyle ki biz kapıcı dairesinde kalıyoruz eşim inşaata amele haftalık 3bin alıyor askeri ücreti daha alamadı neyse iki haftanın ücreti kiraya gidiyor neredeyse geri kalan iki haftanın da hem kredilere hem fatura derken Allah biliyor pazar yapamıyoruz kızımın özel bölgesi sürekli mantar oluyor ve doktor bir pişik bakım kremi önerdi onu devamlı alın kullanın dedi ona da her iki hafta neredeyse 300.400 küsüre alıyoruz bizim için önemli bir para ayrı bebek bezi islak mendili kıyafet derken kendi ihtiyaçlarımızı unuttuk diyebiliriz ben en son iki yıl önce kendime 2 tunik aldım gerisini siz düşünün. Ben sitenin merdivenlerini her hafta siliyorum ayda 1400 alıyorum oda kızımın ihtiyaçlarinin çok azını karşılıyor mesela bu ay ilaçlarımi almam gerek bir hastalık için ilerlememesi için neyse arkadaşlar söyle eşim günlük çalışıyor ya haftanın 6 günü mesela o gün işi al usta hasta olursa ya da başka birsey olursa eşim o gün iş olmadığı icin ise gidemiyor ve günlük ücretinden oluyor bu bazen haftada iki bazen de 1 defa oluyor bizi çok fazla etkiliyor bu durum kızımın bu ay Doğum günü ya bit anne olarak o kadar çok isterim ki bir pasta alayım mutlu olsun dün dedim işte kızımıza bu ay küçük pasta alır öyle kutlarız oda bir kızdı işte pazar yapamıyoruz gecinemiyoruz iş yok vs sen pasta diyorsun halbuki ben öyle ahım şahım birsey demedim ki 1 kişilik bir dilim birsey alırız kızımız mutlu olur dedim oda kızdı bağırdı çağırdı gitti odaya o kadar hersey birikmiş olacak ki sabaha kadar uyumadım ağladım yani kızıma kıyafetleri küçülüyor 2 yaşında bir iki parça alalım diyorum 500.600 den aşağı yok o kadar üzülüyorum ki tarif edemem yani bir anne evladı için ne kadar uzulebilirse o kadar üzülüyorum kızım evde sürekli aynı şeyleri yaptığım için neredeyse 4.5 gündür hiçbir şey yemiyor beğenmiyor ağzında tutuyor sonra tükürüyor gerçekten o kadar yoruldum ki 21 yaşındayım sanki 41 yaşındaymış gibi hissediyorum. Eşim fazla bana küs kalmaz ama pişman oldum söylediğime de