0 oy
469 göst.
Aile kategorisinde (3,097 puan) tarafından
Bu yahudiler küçük çocukları iğneli fırçıya atıp canlı canlı onları fıçının içinde yuvarlayıp mayasız ayini dedikleri bi ayinde kanlarını ekmeğe sürüyorlarmış iğrenç var mı gerçekten böyle bişey ???

10 Cevaplar

+3 oy
(790 puan) tarafından
Aslında asıl yahudilik böyle değilki zaten kendileri lanetli kavim  dünyadaki tüm yahudiler kendini üstün ırk görüyor ama normali aslında islamiyet islamiyet diğer dinlerin tekrardan birdaha dünyada olmasıı gibi  hristiyanlarında incili tahrifata uğradı tevratta zeburda  ama yahudi diğer ırklarım efendisi gibi bir düşünce var ama mevzu bahis 3 5 kişi sapık diye bütün halkıda zan altında bırakmak istemem filistinlilere yaptıklarına gelirse o israil hükümetinin filistine yaptığı zulüm  ama saldırmak için israil istedi bir koz  hamas verdi iki koz adam bilerek kendi vatsndaşını bombalanmasına göz yumup filistinin içinden geçti tabi eğer hamas bu kozu vermeseydi netenyahu israilde yolsuzluktan yargılanacaktı hatta adam yargıya darbe yapmaya kalkmış hslk sokağa dökülmüş sonumuzun türkiye olmasını istemiyoruz diye halk isyan etmişti ha halk yinede bu filistin mevzusu bitince netenyahuyu yargılayacak o yüzden bombardımanlar devam ediyor  netenyahu bilerek bitirmiyor biterse yargılama başlicak bu süreçte israile birçok konuda en büyük yardımı yine türkiyedeki büyük şirketler yapıyor  jet yakıtından yemeğini suyunu çimentosunu elektriğini herşeyini adamlara biz satıyoruz mesela sabancı çimento satıyor halen daha gemi gemi daha birsürü şirket varda yani bizlerde masum değiliz bizim şirketlerimizin elindede kan var israilli şirketleri boykot ediyoruz ama
(2,013 puan) tarafından
sonumuz turkiye olsun istemiyoruz derken me varmis sonumuzda
(790 puan) tarafından
Hukuk konusunda darbe demek halkın hukuğa güveninin azalması ve baştaki insanların istediklerine ayrıcalık tanınıp istediklerini içeri atabilmesi demek mesela en ufak birşey cumhurbaşkabına hakaretten yargılatabiliyor konuşma özgürlüğü yürüyüş özgürlüğü ifade özgürlüğü ve nicesinin kısıtlanması demek hukuğun ve adaletin tekelleşmesi ekonomik zorluklarıda getirir enflasyon faiz vs. Boşuna hazreti alinin sözü değil adalet mülkün temelidir diye ekonomi ne alaka dersen hukukla adaleti olmayan tekelleşmiş ülkelerde şirketler çalışmayı istemezler ilke döviz sıkıntısı çeker döviz fiyatlarj tavan yapar ve dövizi düşürmek için faizleri arttırırsın bu sefer bankalardan ev araba kredisi çekerken zorlanırsın ve bu uluslararası alanda diğer ülke ve şirketlerin dikkatini çeker sana yüksek faizli kredi verirler halk zaten ekonomik olarak beli bükülür vergiler fiyat artışları vs. Bu sefer yurtdışına kapitülasyonlar sağlarsınki yeterki benden ellerini eteklerini çekmesin diye bu süreçte kaybeden halk kazanan hükümetteki bazı insanlat olur    bizdeki silivri soğuktur miti mesela son birkaç yıldır ortada olan ve insanları konuşurken susturmak için kullanılan birşeydir ve israildeki halk biz özgürlüğümüzü elden bırakıp sonumuzun türkiye olmasını istemiyoruz dediler
(15,304 puan) tarafından
Elif melek bir insan ancak bu kadar haklı olabilir
-Reklam-
+1 oy
(17,882 puan) tarafından

Yahudilerden hersey beklenir:dizzy:

+1 oy
(4,418 puan) tarafından
Ahahahah :D alakasız :D İsrail oğullarının mısırdan kurtuluşunu kutlarlar. Mayasız ekmek yerler, dua ederler. Bu kadar. :))
(4,418 puan) tarafından
Hangi ayette geçiyor acaba. Ben tevratı okudum hiç öyle birşey hatırlamıyorum. Hatırladığım hadarı ile kuzu ya da keçi diyordu
(3,097 puan) tarafından
Orjinalinde yok zaten ama Tevrat değiştirildi insanlar tarafından onda vardı dün gördüm ama ayetleri hatırlamıyorum
(4,418 puan) tarafından
İnsanlar tarafından değiştirilmiş halinde de göremedim ben. :) yine bir manipülasyon çabası bence. Gerçekten açıp okumadıkça sosyal medyada yazanlara pek inanmamak gerekiyor :)
(3,097 puan) tarafından
. Yani böyle bir ayinin olması bana çok uzak gelmiyor hatta Münevver Karabulutun da böyle bir ayine kurban gittiği söyleniyor. Cem garipoğlunun da ailesinin uzun yıllardır yahudi olduğu söyleniyor bir araştırın kanınız donar iğrenç.
(4,418 puan) tarafından
Yok araştırdım zaten ama biraz Yahudilikte ziyade tarikatla ilgili bir durum. Malesef her dinin içinde tarikat olayına girince çok çirkin şeyler olabiliyor. Haklısınız o konuda. Ha yahudi herhangi bir tarikatta mayasız ayini çarpıtılmış olabilir mi evet. Ama dinin normal halinde yok.
+1 oy
(119,499 puan) tarafından

buna inandinmi:unsure:

(3,097 puan) tarafından
Evet Tevrat’ta geçiyor böyle bir ayin
0 oy
tarafından
Ayyy Allah hepsinin belasını versin inşallah lanetli şeytanlar .valla hitler boşuna gebertlemis onları keşke tek bitanede birakmasaymis
0 oy
tarafından

Acik açık demeyeydin iyiydi :'(

0 oy
(1,035 puan) tarafından
    Onlar neler neler yapıyor canım...
0 oy
(15,304 puan) tarafından
Gerçekten bunlar lanetli bir kavim. Allah'ım korusun
0 oy
(654 puan) tarafından
Bazi arkadaşlar inanmamış ama malesef gerçek zaten heryerden kovulmalarinin sebeplerinden biri bu
0 oy
(48 puan) tarafından
Bu uzun yillardir olan birsey. Bundan daha beter sapkinliklarida var. Nufuslari ne bunlarin dunyaya hukmediyorlar . İnanmayanlar var onlara acidim hakikati gorememek cok kotu birsey. Neyse herkesin elinde telefon internet gazeteler o bu heryerde isteyen dogru kaynaklardan dogru bilguye ulasir. 
(48 puan) tarafından
Yani birde adam kendi kabul etmis hapse girmis bizde inanmayanlar var. Yine bir neyse birakayim

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,221 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kubrabas (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 972 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde boncuğum♥️‍‍♥️ (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 419 göst.
0 oy
4 cevap 105 göst.
19 Kasım 2021 Aile kategorisinde Reyyy (306 puan) tarafından soruldu

381,233 soru

11,413,252 cevap

34,957 kullanıcı

...