0 oy
242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (101 puan) tarafından
Kızlar size kısaca bir şey anlatmak istiyorum yani uzun ama kısa tutmaya  çalışacağım.

Geçen sene kışın kayınbabam kaynanam köyde yaşıyorlar birer hafta kalmaya geldiler bana kaynıma görümcelerime görümcemin birisiyle aynı binada oturuyoruz aynı yaşıtta çocuklarımız var o görümcemin yaşı benden 20 yaş büyük 40 yaşında doğum yaptı benimde ilk çocuğum oyuncaktan ufak bir tartışmamız çıktı benim oğluma aldığım tabancanın aynısını onlar da almış hatta bir iki kere onların çocuğu benim oğlumun oyuncağını alıp evlerine götürmüştü benim oğlum da oyuncaklarını çok düşkün sonra orada görmüş almışlar kendileri ama kendisinin sanmış çok ağladı geldi ben de bulamadım nerede olduğunu aradım misafirim vardı kalabalıktı oğlum ağlıyor bir yandan artık kapıya çıktım görümcem büyük oğluna seslendim dedim böyle böyle o da biz de aldık aynısından söyledim yine anlamadı çocuk dedim bizimki kırık göster de sizinki yenidir o zaman anlar bizimki kırıktı östermek istemediler getirmek istemediler çocuğu azarladılar içeride morali bozuk çıktı sonra büyük oğlu eline almış geldi beni azarlayarak sizde yok ne gelip duruyorsun der gibi konuştu sonra benim de zoruma gitti sizinki çocuktu bizimki çocuk değil mi laftan anlamıyor geri döndüm arkamı eve girdim sonra zoruma gitti ağladım biraz çünkü bizim bütün oyuncaklarımızı onların çocuğu basa basa kırtı bir tane lafını bile yapmadım hatta yeni o tabancayı bile o kırdısonra misafirliğe gittikten sonra kaynanam sordu ne oldu niye ağladın ben de dedim böyle böyle sonra terbiyesizlik yaptı dedim torunundan için sonra kaynanam da sen de terbiyesizlik yapmışsın falan filan diye ters konuşunca ben tekrardan sinirlendim biraz sert çıkıştım sonra kayınbabam bana sert çıkıştı hep onları korudular beni  suçlu buldular sonra sabah oldu kaynanan kızına geçti kayınbabam camiye gitti sonra kayınbabam camiye gidip geldikten sonra kaynanam evde yoktu ben vardım açıkçası ben de söylemedim konuşmadım iş tutuyordum oturdu oturdu gitti Bir daha da gelmedi sonra demiş cangül bana küstü konuşmuyor Bir daha da neredeyse bir yıl olacak kapımı açmadı ne zaman geldiyse kızına geldi torunum var bile demedi bu evde bu kış yine geldiler her yere gittiler kızın da kaç defa durdu geldi gitti yine girmedi buraya en son artık aradım dedim neden gelmiyorsun dedi sen bana küstün ben sana ne dedim ne yaptım yani ufak tefek birbirimize kırıcı şeyler söyledik ama o kadar abartacak ya elime gelmeyince kapımı açmayacak bir şey yok dedim ben de sana küsmedim dedim iş tutuyordum yani kısa bir camiye gittim geldim yine konuşabilirdim ki dedim özür suçum varsa dedim özür dilerim kusura bakma ben her zaman kapım açık gelmezsen küserim gel dedi bilmiyorum gelir mi hareketi sinirimi bozuyor şöyle bir zihniyetleri var ben haksız dahi olsam boyun eğeceğim saygı duyacağım köle gibi olacağım gelinim ya. öyle bir zihniyetleri var herhangi bir davranışlarınızda ben kötü oluyorum arayıp özür dileme rağmen tekrar gelmese siz olsanız ne yaparsınız?köye bayramda yanlarına gider misiniz kafama takıyorum çünkü bu kadar savunduğu kızı bir senesinde birlikte köye gittik kayınbabam ile beraber ben bir hafta o 2 hafta durdu birlikte bir hafta durduk kayınbabam şakasına parasına verin dedi ortaya konuştu Görümcem bunu alınmış Kaynanamın ne koyduysa hiçbir çöpünü almadan ortada bırakıp kendi yaptığı eşyaları ekmeği arabaya koydu bıraktı gitti Bir müddet de aramadı 3 senede hiçbir bayramda kapılarını açmadı küsmedi ler ama çünkü onlar kızlarına küsmedi Neden böyle yaptın böyle demedi hesap bile sormadı üstü kapandı Ondan sonrasında yine benim kapımı açmadılar onun kapısını açtılar kendi kızı böyle yapıyor yapıp sürekli kapısını açıyor ama ben kendimi savunduğum için bir yıldır kapımı açmıyor Bu da benim çok canımı sıkıyor

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kisacami bu ya okuyamadım çok uzun kusura bakma)))
(101 puan) tarafından
Demi ya kusura bakma:))
-Reklam-
0 oy
(101 puan) tarafından
Kızlar yine de uzun olmuş kusura bakmayın okursanız sevinirim siz olsanız ne yaparsınız gider misiniz köye yine de ki evime gelmezse
0 oy
(24,242 puan) tarafından
Okudum . Ama çok uzatılacak bişey yok bence. Sen de ayıp etmişsin onlar da ayıp etmişler falan. Velhasıl bayramda git tabi. Uzatirlarsa kendileri kendileri bilir. 
(101 puan) tarafından
Aynen ben onları bu konudaya dahil edmiycekdm boşver deyip kapaticakdm sonucda kzlari benimi tutucaklr
0 oy
(9,077 puan) tarafından
En güzeli gelmesinler işte. Kapını kapat otur. Tek derdin kaynananın evine gelmemesi olsun. bütün gelinlerin hayalini yasiyosun ajsjjs
(101 puan) tarafından
:)))kzz öle olmuyor isde cocuklar büyük görsün evde istiyorum
(9,077 puan) tarafından
Senin ananı babanı görsünler sjsjsj
(9,077 puan) tarafından
Sen büyüklük yapıp özür dilemissin yine valla tebrik ettim. Kimse.yapmaz kolay kolay
0 oy
tarafından
Ben olsam hayatta arayıp özür dilemezdim ister gelirler ister gelmezler umrumda bile olmazdı ve sen el kızısın o onların kızı o yüzden böyle yapıyorlar 
(101 puan) tarafından
Baba diyoruz babam sayilir sonucda büyüğüm olrak özür diledim gerisi ona kalmis ama kendi baba kızdigimda
tarafından
Baban olsaydı seninde dediğin gibi kızına hiçbir şey demiyorlar sana gelince küsüyorlar onlar sana nasılsa sende onlara öyle ol
(101 puan) tarafından
Kendi babam gibi üstün gördüm ama elin adaminda ne ana olur ne baba babam bı gün kzdim sitem ettim 200 km lik yol geldi o anda gönlümü almaya  çocuğum ameliyat oldu aramadı kayın baba bikere oğlunu ardı bir daha aramadı kızım hastanede yatdi kaynnam aradı konusduk o srmadi bile ne icn ben knusmamsim sabah valla çok komik draje komik:)))

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 540 göst.
3 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 316 göst.
0 oy
12 cevap 432 göst.
29 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 802 göst.
22 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,746 soru

24,390,805 cevap

349,285 kullanıcı