0 oy
227 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar eşim sabah erken ise gider akşam 9 buçuk on gibi gelir arkadaşlarıyla haftada iki üç defa kahveye gider 12 de gelir ev işinde çocuk bakmada hep ben yalnızım bunaldım artık kızım üç yaşında uyku düzeni yok tam kuruyorum yine bozuluyor küçük bebek var onla ilgilendiğim için yetemiyorum sanki eşime artik haftanın bir günü bari dükkanı kapat bizle geçir o günü diyecem dükkan onun istese kapatır kapatsa ölmez yani ama ben bu gidişle bunalıma girecem ama beni dinlemez sanki ne yapabilirim ya dinlemesi için birgünu bize ayırsin istiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aslında yetemiyor değilsin de psikolojik olarak öyle düşünüyorsun ilgi görsen biraz senin mutluluğun çocuklarınada yansır düzene oturur herşey. Senin eşinle konuşman lazım al karşına içindekileri anlat erkek milleti işte çoğu böyle açık olmanı isterler 
tarafından
Açık açık hep konuşuyorum canım ama anlamıyor bu kez ciddi net konusacam
(788 puan) tarafından
Erkekler öyleler benimkide anlattığın şekil bizimki kendi dükkanı değil ama pazar gününü istese bana ayırır ama o gün bile çalışır bahçede sitede araba tamir eder güneş kış yağmur soğuk demeden evde kaldımıda baş ağrısı tutar ama arkadaşa geldimi zıpkın delikanlı birde gitmiş benimki geçen abisi eltime çiçek yollatmak için beni aramış eltim bana ballandıra ballandıra benim kocamın ona abisi dedi diye çiçek alışını anlatıyor oturdum karşısında sinirden ağladım bana neden almadın diyorum vaktim yoktu diyor dedim abinin hanımına buldunda yan dairedeki karınamı gönderemedin elim yağlıydı diyor dedim ona gönderirken değilmiydi ben iste sana gül bahçesi alayım diyor dedim al beni birkez düşğn 3 yıllık evliliğimde bir kez çiçek almadın eve birşey getirmedin bir çikolsta bile almadın şimdi neyin bu havası yaparım ederim dedin ya ben diyor güle para vermeyi doğru bulmuyorum solan birşey diyor dedim solduğunu bende biliyorum ama insan karım mutlu olsun bir gönlünü alayım der diyorum  ben senin gönlünü hep alırım diyor birde ben dicekmişim bugün gelirken bana çiçek yolla yads kredi kartını alıp kendi kendime çiçrk sipariş etçekmişim dedim elin bir yerinemi gitti  sen yetemiyo değilsin aşkım kapışmağın dediği gibi onların beyni küçük ve herşeyi gereksiz görüyolar
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Çok yorulmuşsun belli ve yalnız hissediyorsun. Konuşman lazım eşinle. Size vakit ayırmalı evlilik bu değil. Depresyona falan girersin valla, ikna et bir şekilde 
tarafından
Aynen canım ciddi bir şekilde konusacam bu kez
0 oy
tarafından
Benimde eşim sabah 8 buçukta gider akşam 11 buçukta gelir ve ısı yoğun ama pazar günleri bizi biyerlere götürür gezdiri bazen işten bı saatliyine gelir dışarı çıkarır sağolsun halden anlıyor yorgun olsa dahi oğlum uyumazsa geceleri yardım ediyor sen bı konuş uslu dille yalnız hissediyorum kendimi de 
tarafından
Valla benimki sözde bu gece kızı yatiracakti biraz salladı baktı uyumuyor kendisi uyudu bilmiyorum canım ya halden anlayaman insan da zor
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Eşinizin kalbine Allah biraz merhamet versin. Bu nedir canım? Oh tabi adam için rahat 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,365 göst.
7 Kasım 2021 Aile kategorisinde nurdandde (239 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 494 göst.
0 oy
6 cevap 240 göst.
29 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Sevgi344 (255 puan) tarafından soruldu

407,210 soru

12,222,605 cevap

36,817 kullanıcı