Çocuklar için de kolay değil anneleri ölmüş çok büyük bi travma. Babaannelerinden de sevgi görmemiş anladığım kadarıyla. Sana bisey diyemem ama babası da zaten hep verelim diyomus yani bilemedim ne olursa olsun kendi evlatlari vermeyi dusunuyosa onda da bi eksiklik var çocuklara karşı. Tamam senden olan çocuğu dusunuyo belki zarar veriyorlar diye ama onlar da kendi çocuğu. Tamamen güven eksikliği ve sevgisizlik var bence bu çocuklarda. Hircinliklarinin sebebi bu diye düşünüyorum.
Keşke baştan bulastirmasaydiniz babaanne yada anne annesi baksaydi anneleri öldügu içinde sizden çıkarır acısını onlar sizin çocuğunuza bile zararı dokunur bence uzaklaştırın ve babası ilgilensin siz kendi çocuğunuzla ilgilenin yoksa kendinizi hasta edersiniz ben yaşamış ve çevremde gördüğüm biri olarak konuşuyorum büyüdükçe daha zararlı olacaklar kaç yaşında bilmiyorum cinsiyetleri ne bilmiyorum size düşman dahil olurlar soyliyim sizin cocugunuzada herşeyi yaparlar uzak durun uzak tutun bir an evvel Allah yardım etsin....
1,486,697 soru
24,304,553 cevap
344,303 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın