0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ay ilkkez bir çocuğa dikiyorum jdjdjdj 

image

7 Cevaplar

0 oy
(2,942 puan) tarafından
Çok güzel olmuş ellerine sağlık çok güzel olmuş güle güle giysin bebekcik
tarafından
Sağol canım benim ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Oyy maşallah sana da paşaya da çok yakışmış canım ellerine sağlık güzel günler de giysin ♥️
tarafından
Sağol canım benim en güzelleri sizin olsun ❤️
(1,666 puan) tarafından
♥️♥️☺️
0 oy
tarafından
Yaka kısmı biraz olmamış canım bende dikiyorum da yaka kısmını makina olmayınca zor eldemi diktin 
tarafından
Hayır makinayla diktim
tarafından
Benim makinam.yok.ama.cok.huzel olmuş yaka kısmını benimde öğrenmem gerekiyor
tarafından
Ya çocukla anca bu kadar oldu yakamdan ayrılmadi ki ;)
tarafından
Olsun canım benimde diktiklerim.hep bir kusurlu inan ki ama ben cocujlwr çok buyuyunve bu yeteneğimi geliştirmek istiyorum
0 oy
(440 puan) tarafından

Eline sağlık çok güzel olmuş bayılıyorum elinden dikiş nakış işi gelen kadınlara. Çorabı zor dikiyorum halbuki okulda herşey diker orerdim unuttum sonradan :(

tarafından
Teşekkürler canım ❤️ olsun yeniden başla hemde terapi
(440 puan) tarafından
Küçükken dedem bakardı bana oda çantamı önlüğümü evde yırtık ne varsa dikerdi ondan göre göre alışmıştım ben lise 2 deyken dedemin gözleri bozuldu ipliği iğneye sokamaz hale geldi benim nutkum tutuldu sanki bütün bildiklerimi unuttum ufacık biseyde koşuyorum terziye
tarafından
Terziye hiç para vermedim yıllarca :) kaynanamin aklı olsa bana getirir o da çok gidiyr terziye
0 oy
(2,246 puan) tarafından

Yumuş yumuş çok güzel olmuş <3

tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Pufuduk pufuduk ayy çok güzel  olmuşş eline emegine saglik gule gule giysin insallah :))
tarafından
:) biraz öyle kaynanam battaniye diye almış ama defolu bende oğluma takım kendime de hırka diktim:)
(1,517 puan) tarafından
Ne guzel değerlendirmişsiniz helal olsun vallaha en çok ozendigim seylerden biridir boyle orgu dikis ama bir sökük dahi dikemem
tarafından
Videoları var aslında niye yapamayasin ki bende mükemmel yapmıyorum :) bak sökük dikmekle başla sonra bir bakmışsın kendine kıyafet dikiyorsun
0 oy
(643 puan) tarafından

Çok güzel olmuş eline sağlık. Güzel günlerde kirletsin :) bende makine istiyorum ya :woot:

tarafından
Senin olur inşallah canım en güzeli olsun hatta
(643 puan) tarafından
İnşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 374 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seda54 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 300 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 241 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 279 göst.
15 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Elif6060 (294 puan) tarafından soruldu

411,561 soru

12,389,550 cevap

43,716 kullanıcı

Kategoriler

...