Gercejten çıldırıyorum artık. Öğlen 3 de uyandı bu saat oldu hala uyumuyor.... Bu gidişle uyumaz da. Ne zaman bitecek bu lanet bir dönem... Gerçekten tükendim artık. Doğduğundan beri her saat emziriyorum. (Kendi ağlıyor) geceleri her saat başı kalkıyorum. Bu atak döneminde ise hiç şaşmaz 15 dakka da bir emiyor. Geceleri çığlık çığlığa ağlıyor. Uykuya zor geciyor. Ayağımdan indirdjgim zaman hemen uyanıyor. Öyle bir ağlıyor ki sanki etlerini kopariyorum. Çıldırıyorum çünkü gerçekten tükendim artık. Gündüz uyuyayım diyorum ona da müsaade etmiyor ki dana.. ne yapmalıyım Allah aşkına bana bir fikir verin. Ne zaman bitecek bu lanet atak. Tükendim artık yemin ederim. Memede uyuayn bebeğim şimdi asla uyumuyor. Sallıyorum uyumuyor. Alttan alttan bakıp bana gülüyor. Kaç gün uyku uyuduğum yok. Eşim de sağolsun yardım ediyor ama çocuk meme istiyor geceleri. Geçen gün dedim bı WC gidim o ara bı ağladı bı ağladı öyle sınırlı öyle sinirli ki. Memeyi sinirli sinirli emiyor. Niye gecikti diye. Sürekli dili dışarıda. Ağzından baloncuk çıkarıp duruyor. Önlük basetmiyor yani. Kundak yapmayı bırakmıştım tekrar başladım kundak yapmaya.