0 oy
696 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Kizlar ben spiral taktirmak istiyorum dogumumdan sonra. Eşim hic istemiyor. Spiral takılırken doktorlar eşten izin aliyormu. Bilgisi olan varsa yazabilirmi

17 Cevaplar

0 oy
(10,043 puan) tarafından
Almıyor bildiğim kadarıyla:)
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Bende şurada bekleyim bende düşünüyorum ama 
0 oy
(37 puan) tarafından
Izin almiyor bildgm kadariyla ama ben taktirmaya korkuyorm. Ya kayarsa
(21 puan) tarafından
Ya rabbim ne derse o olur. Ama benim hamileligim cok zor gecti bebegim kucukken yeni bi bebegi kaldiracak durumum yok. Kayarsada yapacak bisey yok. Demekki rabbim oyle istemis
(37 puan) tarafından
Ben korkudan taktirmiyorm hap kullanirim buyuk bi ihtimal
(21 puan) tarafından
Benim ilk bebegim bu. Hapta riskli olur diye korkuyorum. Haydi bi zarar verirse diyorum hep kendime
(37 puan) tarafından
Kimilernde yan etki yapabiliyor bas agrisi mide bulantisi ama bende olmadigi icin ilk bebegimden sonra kullanmaya basladm tekrar baslayacam insallh bebegim 6 aylik olunca
0 oy
tarafından
Hayır izüne gerek yok canım taktırabilirsin 
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Almıyorlar, eşin bir daha hiç cocugu olmayacağını sandığı için taktırmak istemıyo olabilir arkadasmın eşi öyle sanıyormus, eşine sormadan taktırmıştı taktırdıktan snra 15 gn ilişki yok ya  o ara eşine söyleynce spiral taktırdım diye baya tartısmıslar naısl bana sormadan taktırırsn falan diye o da neden kızıyorsun istediğin zaman cıkarttırabiliyosun falan diyince konu tatlıya bağlanmış. 
(21 puan) tarafından
Bizim bebegimiz gec oldu esimde sperm 0 dı. Ameliyat oldu spermi yukseldi. Doktor bundan sonra bu sıkıntı yasanmaz dedi. Ama esim haydi yasanirsa diyip ard arda cocuk ıstiyor. Benim hamileligim cok berbat gecti. O yuzden 4 yil falan ara vermek istiyorum.  O hic bir yontemi kabul etmiyor
(2,047 puan) tarafından
Ona kendini şimdilik yeterli hissetmediğini söyle benım eşimde bana dedi 3.olsun falan diye ben kendimde o gücü görmüyorum, sende görüyosun hamileliklerim ve doğumum zor oluyo diye güzelce konusup ikna ettm canım, sende konusabilirsin kuzum, ama sormadan da taktırabiliyosun tek sorun 15 gün ilişki olmuyormus kaymasn diye o zaman ne dicen canım
0 oy
(3,326 puan) tarafından
Hayir almadılar esimden izin 
(21 puan) tarafından
Ağrılı bi islemmi
0 oy
(3,562 puan) tarafından
Eşin neden istemiyor canım kendin taktırabilirsin sana kalmış 
(21 puan) tarafından
Cnm bebegimiz gec oldu. Esimin spermi 0 dı. Ameliyatla cogaltildi. Doktor bundan sonra sıkıntı olmaz dedigi halde esim korkuyor yine o rahatsizlik baslar diye. O yuzden ard arda olsun diyor. Ama ben cok zor hamilelik geciriyorum. İknciyi hemen kaldiramam. En az 4 yil ara vermek istiyorum
(3,562 puan) tarafından
Canım bunu eşinle oturup güzelce konuşun korkularını anlat eşine
0 oy
(6,922 puan) tarafından
Yok diye biliyorum hatta sağlık ocağı bile takiyorms
0 oy
tarafından
İzne gerek yok canin 
0 oy
tarafından
Hayır almıyorlar ama gizli gizli taktırmak da olmaz sanki 
(21 puan) tarafından
Malesefki bazi seylere mecbur kalıyorsun. Eşim basit bir prezervatifi bile kullanmak istemiyor. Benide bu seylere mecbur bırakıyor
0 oy
(9,653 puan) tarafından
Yok ya izin mızın yok gidip taktiriyosun ama yumurtaları bağlatma işlemi öncesinde eşten izin isteniyor dönüşü yok diye
0 oy
(5,333 puan) tarafından
Yok canım eşe izin gerekmiyor
0 oy
tarafından
Eşle alakası yok canım sen git habersiz taktır 
0 oy
(5,938 puan) tarafından
Hayır neden eşten izin alsınlar ki yani Ben eşimle gitmiştim taktırmaya da ama yani Eşimden almadılar
0 oy
(4,622 puan) tarafından
Eşten izin istemiyorlar Hatta çevremde eşinden gizli takılanlarda var
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Yok ben aile hekimine gittim taktı çıktım eşimden birşey istemediler 
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Esin istemiyosa taktirma 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
2 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 243 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ikraybukem.23 (204 puan) tarafından soruldu

407,324 soru

12,226,782 cevap

36,831 kullanıcı

...