0 oy
584 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından
Kızlar  moralim çok bozuk oturdum kızıma bi isim koymayı beceremedik diye ağlıyorum. 

38 haftalığım ne dersem beğenmiyor beyefendi 

Sözde erkek olursa o kız olursa ben koyacaktim. Şimdi geçmiş karşıma Kiraz Ayşe sultan bunları  söylüyor. Ben bu isimleri sevmiyor değilim ama kızımın adı bu olmamalı içime sinmiyor. Daha yeni isimlerden olsun istiyorum. Kızımında ilerde adini sevmesini istiyorum. Mesela benim ismim Merve ben severek kullandim hep. Almila dedik Berra dedik ailesi beğenmeyince hemen geri vazgeçti. Onlar begenmeyince yaa benim içime sinmedi deyip geri cayiyor. Kayinbabam gelmiş Makbube koyun diyor. Yanlış yazmadim  Makbube. Eşimin kararsızlığı yüzünden herkes becerip bi isim bile koyamadiniz bırakın büyükler koysun diyor. Çok ağrıma gidiyor. Kendisi erkek olsaydi direk Alparslan koyacakti bana sormadı bile her yerde dedi direk. Bense ikimizin ortak kararı olsun onunda içinde kalmasın istiyorum.

33 Cevaplar

0 oy
(1,699 puan) tarafından
Kaynanam bir kere dedi benim adim olsun bende dedim daha karar vermedim sonra hiç ağzını açmadı kadın eşimde bir iki kere dedi annemin adı olsun babamda dedi Asel olsun iyi dedim Asel Zeynep olsun Zeynep kaynanamin adı Asel diye sesleniyoruz baskın gelin içinize sinecek isim koyun bir ömür o isimle sesleneceksiniz  :))
-Reklam-
0 oy
(828 puan) tarafından
Kayinbaban adını degistirsin makbube koysun.

Burdan makbubelerden çok özür dileyerek söylüyorum makbube ne ya yemin ederim aşırı gerildim. O çocuğun acısını sıkıntısını heyecanını her neyse her şeyini sen çekiyorsun diğer tarafta babası da koyabilir ortak kararla ama esinin ailesine ne oluyor onlara ne nefret ediyorum herşeye karışılmasindan. 
0 oy
(2,715 puan) tarafından
Bizde doğana kadar karar veremedik ama kimseye de danismadik, iki isim koymayın diyenler oldu hiç dinlemedik kime ne , kızım doğdu ameliyattan inerken hemşire sordu ismi ne diye aklimdakini söyledim, odaya geldim eşim dedi bu kadar acıyı çektin senin istediğin olsun dedi öylece ismini koyduk 
0 oy
(912 puan) tarafından
Valla benim kaynanam görümcem aradı dedi ki bünyamin olsun eşime he he de geç dedim eşim beni gördü ne zor bir hamilelik ve geçirdiğimi herkesin elbet öyledir ha ben eşime asla fırsat vermedim teklif bile edemezdi kıyameti koparirdim ben açıkçası bünyamin ismini begenmiyroum begenseydim de koymazdim çünkü kendi seçtiğim isim olacak dedim kız olsa belliydi eşimin hayali vardı öğretmeninin ismini düşünüyordu ben de yanına isim koyacaktim erkek oldu yine bir isim o bir isim ben koydum asla böyle şeylerden hoşlanmıyorum isim önce annenin hakkidir
0 oy
tarafından
Kimseye soz hakki dusmez kimse kusura bakmasin. Oglum ilkimdi esim ben koyuyum ismini dedi yusuf turaç koyduk yusuf kayinbaba ismi ama cok seviyorum 2.kiz oldu halasi yanima geldi hastanede kevser olsun dedi yok artik dedim elisa koydum. 3.de kız oldu esimin babaannesinvefat etmisti nazife koyun dediler yok dedim o zman kaynananin addini koyun emine olsun deediler . Olur dedim baska Zeynep dedim zeynep oldu kimse kusura bakmayacak 
0 oy
(25 puan) tarafından
Canım erkek olursa Alparslan dusunuyrsaniz bence almila en guzel uyumlu isim benim kızımin adi almila oğlumun adi Alparslan cokta guzel kızım oldu ilk almila koydu esim oglum olunca Alparslan koydu 
0 oy
(4,128 puan) tarafından
Dede 150 yaşında falan heralde. Hangi dönemin ismi bu. Kendi zamanından kalma ismi çok güzel zannediyor heralde. Makbube ne. 
0 oy
(10,180 puan) tarafından
Çok zor değil bak şimdi doğum belgesi olmadan kimlik vermezler. Doğum belgesi kocana verme direk hastaneden nüfusa git kendin ver belgeyi çıkart ismi. Bırak konuşup kudurup dursunlar 
(17 puan) tarafından
Doğum belgesini nerden alıyoruz ilk doğumum böyle bisey varsa vermem gider kendim yazdiririm ismini eşime güvenmiyorum gidip Ayşe Sultan falan yazdiririm diyor bazen
(10,180 puan) tarafından
Sen dogurunca onlar sana verecek o rapor olmadan kimlik çıkartamazsin. Doğumdan sonra alırsın raporu
(10,180 puan) tarafından
Ama ebeye deki raporu bana teslim edin eşime değil. Rapor dediğim bir kağıt senin doğurduna dair imzalı.kaseli vs
(17 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
(10,180 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Bende bu konuyu yaşadım hata buna bezer bir post var  ben kendi bildiğim ismi koyucam benimkisi senden daha kötü inan ki ben ikna etiysem sende ikna edersin POSTUMA bak ama emin olduğun beğendiğin bı isim olsun varmı kafanda bı isim
(17 puan) tarafından
Aslında ben yıllardır Cemre veya Ahsen koycam bi kızım olursa diyordum eşimde biliyor. Ama kız olduğunu öğrendiğimizden beri ben o isimleri sevmiyorum ölsem koymam diyor
(2,942 puan) tarafından
Sen koymucaksin de ben koyucam de
(17 puan) tarafından
Postunuzu okudum çok merak ettim kızınızın adını Masal koydunuz mu ve spiral taktirdiniz mi
(2,942 puan) tarafından
Canım daha doğum yapmadım ve ve masal koyucam canim ama doğumdan sonrada sperl takacam eşimle zor ikna etim
0 oy
(743 puan) tarafından
Esin ve ailesi sıkıntılı Allah yardımcın olsun bacim
(17 puan) tarafından
Eşim benim kararıma saygı duysa ailesi asla yorum yapmaz amin canım sağol
0 oy
(8,101 puan) tarafından
Diret bacım valla dogurdugumza da isim koyamiyacaksak. Eşin dese neyse sırf ailesi için yapıyor. 
0 oy
(174 puan) tarafından
Bu isim konusunu neden hep erkek tarafı yapiyor da kiz tarafi hiç karışmıyor..ben buna hiç anlam veremedim.isim konusu anne ve babanın hakkıdır fikir alınabilir ama son kararı anne baba ortak vermelidir..lütfen net ve kararlı olun bu konuda

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 574 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Emine_Ertunc (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 246 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 639 göst.
23 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Cngls (899 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 560 göst.