Bilen bilir esimin pesinden atandigi yere deprem bölgesine ciktm geldm cok dusundm o zamanlarda gelip gelmemek arasında cok kaldm.Ama böyle planlamamistk zaten köyün lojmanını tamir edip gececektk o zmana kadar da konteynerda kalacktk ben ise girdm vs bu yüzden konteynerda kalıyrz hâlâ.Iki cocukla sıgılmiyor dort bes ay sonra ev bulurz diye ümit etmistk bulamamdk.Cok yoruldm kurulu bi düzenim yok boluk börcük yasamaktan sikıldm.Esyalarim bölundü kimisi mahvoldu .Zaten huzurlu da bi evliligim yok.Koptu kopacak kendm.mutsuzum.karsı tarafı da mutsuzluktan baska bir sey veremiyrm.Kendi memleketimde de yalnızdm burada da yapayalnz kaldm.Şimdi su tatilde memleketten ev mi tutsam diyrm kızım babasiyla gidiyordu okula kucuk.benle belki o sorun olur ama bilmiyrm ya Tekrar is vs bulmam gerekcek .Oraya gitsem esimin ailesi beni ve cocuklari rahat bırakmayacak on tane kocam daha olacak yani kendi ailem zaten var ama yok destek olsun.Burada kalsam artk düzenli ev istiyrm cok mutsuzum.Ne yapacagimi sasırdm akıl verin bana cıkamiyrm isin icinden.