0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bir salata yapmak için mutfağa girdim koltuklarim hafif hepsini ortaya toplamış halıyı toplamış duvardaki rafı indirmiş çiçekleri her yere dökmüş prizi yerinden sökmüş gözlüğümüde kırmış. Para götürdük öğlen bütün çocuklar oyun oynuyor kimisi salıncakta kimisi kaydırakta benim ki deli dana gibi bir sağa koşuyor bir sola. Ne oyun oynuyor ne bir şey. Ancak koşuyor hemde çıkış kapılarına doğru çıkış kapısının önüde işlek yol saniye başı araba geçiyor 25 aylık 2 yaşına gireli 1 ay oldu ne duruyor ne uslanıyor. Gün geçtikçe daha çok deliriyor. Parka gidiyoruz ağlar eve geliyoruz ağlar her yerde çatlaya çatlaya ağlıyor gören sanır aç susuz ne bileyim bir yeri ağrıyor sanar ama yok. Çocuk durmuyor bununla 2. Kez gözlüğümü kırdı. Yardım edin nasıl olacak sabah hiç uyumaz. Sabah 11 de kalkar gece 2 ye kadar o koltuk senin bu beşik benim duvara bile tırmanıyor artık. Markete gittik tavuk göğsü aldım arabaya kızımida koydum benden gizli paketi yırtıp tavuğu yere atmış. Yoruldum artık oğlum çok sakin bir bebek çok uslu o bile kızım ağladığı zaman korkuyor artık. Çocuğu korkutuyor benden gizli. Bööö diyor aaaaaaaa diye bağırıyor çocuğa. Şimdi diyecek olursanız sen nerdesin yemek yapıyorum bazen ev berbat oluyor işim oluyor çamaşır oluyor bulaşık oluyor yedi yirmi dört oturamam onlarla. Çocuğun beşiğine tırmanıp o uyurken üstüne çıkıyor. Güzel bir dille anlata anlata öldüm bugün bağırdım bağırınca bile oralı olmuyor. Hiç durmaz ben hayatımda hiç kızımı 5 dakika otururken görmedim. Nasıl olacak bu böyle yoruldum insanım sabır göstere göstere yoruldum artık her yerim ağrıyor koltukların altındaki astarı bile yırttı daha 6 aydır almıştık oysaki

11 Cevaplar

0 oy
(4,071 puan) tarafından
İnşirah süresini oku yüzüne üfle aklıma başka bisey gelmiyo 
tarafından
Canım neler okuduk hocaya götürdük doktora götürdük bana mısın demedi
(4,071 puan) tarafından
Hareketli demek ki büyüyünce düzelir:)
tarafından
Çok aşırı haraketli hiç durmaz 5 saniye otursa ölüyor yemek yerken sandalyeye koyuyorum üstünde en aşağı 200 tur dönüyor
(4,071 puan) tarafından
Kusura bakma da hayal ettim de Bi an gülesim geldi:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı bnm oğlumu anlattın o yaşlarda oğlumda öyleydi cnmm.enerjisini atamiuo hiperaftif.bir çocuk olabilir...4 yaşında oğlum duruldu..he su vsr hala.masa etkinliklerini sevmez..boyama.yapamaz.hoplayacak top oynamak öyle..durulmuş halı düşün.. koşsun istiyosa cnmmen azından enerjini.atar..
0 oy
(1,851 puan) tarafından

Bazı yerlerde güldüm vallaha :Dcunki aynısı bende de var bugün AVM ye gittik hahahajaja ortada kendi kendine aaa aaa aaa diye bagiriyo mutlu oldu kendince haahah:woot:

0 oy
(1,380 puan) tarafından
Oğlum 4.5 yaşında hep öyleydi halada öyle. Hep ağlar ne görse ister hâlbuki bir sürü oyuncağı akülü arabası motoru. Traktörü aklına ne gelirse var. Ama gel gör ki 1 dk bile durmuyor. Bu huyu yüzünden hiçbir yere gidemiyorum oğlumumln korkusundan ya bişeye ağlayacak ya bi bahane bulacak bi kriz çıkaracak. 4.5 aylık da kızım var . Aynen bizimde abimiz bağırıyor korkutuyor kızımı
0 oy
(395 puan) tarafından

Bazı çocuklarda hiperaktivite vardır konsantre bozukluğu asla duramama vs istersen bi internetten araştır ve destek al bu büyüyene kadar devam ediyor çünkü yeğenim var 13 yaşında hala aynı çıldırıyor bildiğin tutar döversin artık o derece :) bi destek al erkenden bence 

0 oy
(14,429 puan) tarafından

Ayy Allah yardimcin olsun bacıı

3 bebe buyuttum hic zorlanmadım şukür

Ebeleri dedeleri buyuttü

Biraz daha sabret az daha buyusun akıllanır :D

0 oy
(1,621 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ya bunları gercekten yapiyor mu :O yardim edecek kimsen yok mu canım arada bi nefes al en azindan

0 oy
(7,935 puan) tarafından
canım kızın biraz hiperaktif gibi belki kardeşini de kıskandığı için dikkat çekmek amaçlı yapıyor olabilir .Pedogoğa götürmeyi  pedogogtan yardım almayı düşündünmü .

Benim oğlum senin kızdan 2ay büyük 27aylık senin kız kadar hareketli değil , yazdıklarını okuyunca nutkum tutuldu .Allah yar ve yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Canim kbkma istemsizce güldüm çünkü benim kızımda yapmaya başladı bugün hamile halimle peşinde koşturuyom bugün parka götürdüm deli danalar gibi koşuyor durmuyo baş aşağı bildiğin füze gibi kosuyo düşüyor yine devam ediyor valla deli etmiş bi çocuklar bizi benimkide 20 aylık yerinde hiç durmayan bir bebek . Seninki daha fena bir yardım mi alsan acaba 
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Bu pedegokla görüş canım belkide hiperaktiflik bozukluğu vardır 
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Allah sabır  versin vlla cnm isin çok zor smdiki kızlar oğlanlrdan beter vlla erkekleri geçmişler yaramzlkta kolay değil vallahi 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 338 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
16 Ocak 2024 Aile kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 381 göst.
5 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.