Uzun oldu biraz k.b ama okuyun he sinirimi atiyim bari şimdi biz esimle her sabah namaza kalkıyoruz saat 7.15 gibi falan neyse tabi banyoya gir cik ses oluyor anlıyorum ama napabilirim neyse kaynana da kalkiyor.
Sabah sabah aielnin tum bireylerinin namaza kalkmasi ve o saatte gulusecek enerjiyi bulmasi valla cok hosuma gitti ne yalan soyleyeyim seytan resmen ugrasmis sizinle. Araya fitne fesat sinir ne varsa sokmus.
Birlik oturmak gercekten zor Allah yardimcin olsun. Esidme bazen camasir makinesini calistirir haberim olmaz icinde camasir gorunce kizarim calistirdiysan ser, sermeyeceksen calistirma cunku benim haberim olmuyor unutuyorum kaliyor ole die. Sen guzel bi dille tekrsr uyar sabah sabah calistirmsyin nasil olsa seren benim
Uyandigimda hallederim deyin.
Esin de benim anneme laf soyleyemezsin demeye hakki yok senin annen benim annem kadar evlilikleri tehlikeye sokan bisey yok. Adil olsun konuyu kisisellestirmesin annesiymis diye yaptigi yaptigi gormezden gelecek deiliz. Sen esinle degil direk kayinvalidenle paylas bu durumu canim. Rahstsizligini ona belirt anlarsa da anlamazsa da. Kocan belli ki tarafsiz olamiyor
1,495,692 soru
24,434,152 cevap
352,705 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın