Uzun oldu biraz k.b ama okuyun he sinirimi atiyim bari şimdi biz esimle her sabah namaza kalkıyoruz saat 7.15 gibi falan neyse tabi banyoya gir cik ses oluyor anlıyorum ama napabilirim neyse kaynana da kalkiyor.
Esimde uyaninca gidip yogurt falan yer mutfakta bunlar buluşup konusmaya basliyorkar ama gulmeler falan brnde sinir oluyorum çünkü uyuyamiyorum cok ses geliyor bugun eşime dedim ki bugun mutfaga gitme cok ses oluyor uykum var yatıcam gene gitti..
Neyse sonra geldi bu uyumaya çalışıyorum ben hala bi sess kadin camasir makinasini çalıştırmış cokk sinirlendkm makinaa bozulmak uzere olduğundan cok fazla ses yapiyor saat sabahinn 8 be kadinn ben sanki kaltigimda calistirmiyorum mu sana mi kalmis zaten işe cikicaksin.. bende o sinirle kalktim dugmeden kapattim geri yattim arkamdan gene çalıştırdı bende esime patladim dedim gordunmu yaptigini ben kapattim arkamdan çalıştırdı ama dedkm kendi kızı uyusa asla çalıştırmaz nekadar da temiz olmuş kadin dedim o zaten oye alisti sadece çalıştırip gidiyor çiğ tavuk getiriyor yemek oluyor makinayi sadece çalıştırıyor çamaşırlar asılı bi sekilde buluyor ne alaa dedim belki de duydu kaynana tam cikacakti esimde beni itti anneme laf soyleyemezsin diyo sinirden ne gorduysem duvara firlattim brnde .
Ya allah askina kizlar size hala kurumamis olan çamaşırları çekip atiyim kendi yatagini bile ben topluyorum 1 bucuk 2 saat işe cikmadan once evde bu kadin yaa bardağını bile surdan alıp şuraya koymuyor biktim bu adamdan da bukadar anaci olunmazz haksizken haksiz dee