0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Çatlaklar için bakim yağı ne kullanıyorsunuz memnun kaldığınız var mı tavsiyelerinizi bekliyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zeytinyağı             
-Reklam-
0 oy
(1,821 puan) tarafından
Ya bence o vücuda bağlı bende birçok yağ kullandım ve ona rağmen çok çatladı 

Arkadaşım var hiçbişey kullanmadı ve hiç çatlamadı 
(64 puan) tarafından
Evet sanırım vücutla alakalı birşey hiç krem yağ kullanmayan çatlamayanlar oluyor ne kadar dikkat etse de çatlayan oluyor
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Bebe yağı ve Nivea kuru ciltler için olan krem kullandim ama illaki çatlıyor cilt yapısıyla alakalı bir durum ama kaşınmaması için kullan tabiki öyle pahalı yağlara gerek yok bence vazelin kullandım bide son ayda 
(64 puan) tarafından
Bende şimdiye kadar çatlaklar için krem kullanmıştım hiç bir işe yaramadı doktorum da annende felan var mı diye sormuştu sende de olabilir demişti
(2,178 puan) tarafından
Yapısal bir durum banada hep doktorlar fazla para verme hindistan cevizi ve badem yağı kullan demişlerdi badem yağı kıl köklerini beslediği için kullanmamıştım bende Nivea duşta nem diye duş jeli dedi bı tanesi bulamadım bende kuru cilt için kremini aldım ama şok ayda çok başlıyor çatlama zaten vazelin hoşuma gitmişti kaşıntımı baya kesiyordu
(64 puan) tarafından
Aynen kaşınması rahatsız edici olan kısım yoksa zaten çatladı engel olunacak bi yanı kalmadı
(2,178 puan) tarafından
Vazelini dene iyi gelir
(64 puan) tarafından
Tamamdır teşekkür ederim ^_^

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 466 göst.
0 oy
2 cevap 2,132 göst.
0 oy
5 cevap 568 göst.
0 oy