0 oy
1,604 göst.
Aile kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Benim ettim yok evin ilk geliniyim ha olmayacak anlamına gelmez çünkü 3 kaynim var olacaktır elbet 

Şimdi elti yazıları çok okuyorum çoğunda da hayasiz tabi

Şu elti nasıldır ya benim de olunca sorun yaşar miyim acaba yoksa ilk büyük gelin olduğum için saygı mi duyarlar ? 

Hani buradaki yazıları okuyunca insanın eltisi olmasın demiyor değil :getlost: 

Bana elti konusunda vereceğiniz uyarılar öneriler varsa şimdiden aklımın köşesine yazarım:D

38 Cevaplar

0 oy
tarafından

Vala benmde yok :D

(16,218 puan) tarafından
Olmayacak mı hiç
tarafından
Olur da ne zamn olur bilmem 12 yaşında kaynım
-Reklam-
0 oy
(389 puan) tarafından
Benim ektim ablamdan daha çok dusunuyo beni oda ilk gelin ama bizi gören abla kardeş zannediyo
(16,218 puan) tarafından
Ne güzel iyisi denk gelmiş
0 oy
tarafından

Ne kadar iyi olsa bille asla güvenme , kendin ve eşin ile ilgili hiç birşey anlatma, 

Kimin hakkında kimin dedikodusunu yapsa dahi sen bu konuda hiç konuşma bille 

Çünkü arkanda kuyunu kazacktir emin ol 

(16,218 puan) tarafından
Tamm önerileri yazdım aklıma
0 oy
(2,189 puan) tarafından
Benim de susanlik yok büyük gelinim ama akıllandım yaa evlilik cok sey katti. Kimseyle samimi olmuyorum hep mesafeliyim en iyisi budur
(16,218 puan) tarafından
Aynen mesafe herzamn oyidir
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Güvenme 

Hemen samimi olma. Her zaman mesafe olsun aranızda

Kişiliğini öğrenmeye çalış ona göre davran

Eşinle samimi olmasına izin verme

Gibi şeyler canım 
(16,218 puan) tarafından
Tamm canım teşekkürler:(
(16,218 puan) tarafından
Pardon o gülücük olacak :D
(3,136 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek :)
Sorun değil :))
0 oy
tarafından
Benim henuz eltim yok ama olmasını cok istiyorum zsten ayri şehirlerde olacağımız için samimi olmayacağız. Benim isteme sebebim eger kaynanamla anlaşırlarsa kaynanam beni rahat bırakır. Anlatamazlarsa benim kiymetimi anlar  :D
(16,218 puan) tarafından
Hahahja oda doğru ama kötü olsa ya kaynanan ile bir olsa
tarafından
Olsunlar topu gelsin sökmez kocam yeter   :P
0 oy
(35 puan) tarafından
Elti yüzüne gülen arkandan kuyunu kazar senin her yaptığını kıskanan bi varlık
(16,218 puan) tarafından
Hadi ya ne pis varlıkmis kiz
0 oy
tarafından
Çok sıkı fıkı olma yeter 
(16,218 puan) tarafından
TAMM canım:)
tarafından
Kaynanan hakkında dedikodu yapma 1 e 5 katar gider anlatır birazda karakter meselesi tabi benim Bi tane eltim var herşeyi konuşur anlatırım Bi tane daha var onunla merhaba methaba
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Ne eltim ne  görümcem ne kaynim hiçbiri yok eşim tek çocuk benim kafam rahat Ama olmasını isterdim Çünkü Kayınvalidem çok güzel bir evlat yetiştirmiş eminim diğer Çocuklarını da özenle yetistirirdi.annemler 3 elti hepsi kardeş gibiler ama 
(16,218 puan) tarafından
Ne güzel ya ama hep iyiler denk.gelmiyor işte
(5,940 puan) tarafından
Tabii ki kötü olursa da kendini ezdirmeyeceksin
0 oy
tarafından
Her zaman mesafeni korumak en iyisi eltim akrabam benim onların vesilesi ile eşimle tanıştık şimdi konuşmuyoruz bazı olaylar oldu sukurlerolsun yazmış zaten çok samimi olmamak lazım herseyini de anlatma özellikle kaynana hiç çekiştirme:D
(16,218 puan) tarafından
Aynen hepsini yazdım aklıma:)
0 oy
(4,617 puan) tarafından
Hepsi için konuşamam ama ssüreklikıyaslama yaparlar kaynananız eşit davranmasa konusur senin esin sana birsey ypsa onun esi ona yapmasa konusur sana en büyük tavsiyem hiçbir sırrını eltine anlatma
(16,218 puan) tarafından
Tamm canım teşekkürler
0 oy
(786 puan) tarafından
Bnim de eltimm yokk hicde olmuycakk eşimin uvey kardeşi filann yoksa tabi:D
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Benimde kaynım bekar bende sabırsızlıkla gelecek eltiyi bekliyorum ortaya nasıl birşey çıkacak merak ediyorum jsjsjjs
(16,218 puan) tarafından
Kız yorumlara baksana iyi şeyler yok :D
0 oy
(3 puan) tarafından
Kendin ol kendi isinle mesgul ol bir ugrasin olsun ne derlerse desinler muhtemelen duyacaksin unutma bak ne derlerse desinler hic degisme sana bu bunu dedi su sunu dedi asla degisme yuzune karsi eltinin bir saygisizligi olursa eger heryerden sil engelle cunku bu bir daha sana saygisizlik yapma hakkini ona vermez . tinlama hayatina bak sen tinlamayinca cildirirlar farzedelim ki esinin ailesi sana saygisiz bir cumle kullandi silemezsin silmeyeceksin . Ayni sekilde kendi ailenin esine karsi saygisizlik yaptigini dusun empati kur esinin affetmesini istermiydin istersin buyukleri affet kucukleri sil engelle fazla hayatina karistirma resmi ol resmilik kadar guzel birsey yok kv kpni hayatta kimseye kötüleme ne yaparlarsa yapsinlar asla sirrini kendi annenden baskasi bilmesin
0 oy
(122,449 puan) tarafından
uuuww eski post hoortttlamis
0 oy
(2,001 puan) tarafından
Nekadar samimi olursan ol her şeyini  anlatma yüz göz olma hislerini belli etme. Eltim dünyalar iyisi en iyi arkadaşımdı Görümcemle  kaynanam hakkında yorum yapmıştım aradan yıllar geçmiş unutmamış  en ufak bi kırgınlıkta yetiştirdi onlara düşman etti beni aynı evde yaşıyorum bide kaynanamla düştüğüm duruma bak. Hep bi mesafe şart 
0 oy
tarafından
Bunlar şans kısmet işi önceden nişanlımın yengesi yani eltim çok kıskanç fesat çok konuşan sürekli nişanlımı ve ailesini dolduran biriydi nişanlım ve aileside onun ağzına bakar koca sulaleyi yönetir ayrıldık benden sonra başka biriyle nişanlandı eski nişanlım onuda ayırdı .. şimdi eşimin yengesi eltim Allah a çok şükür sakin az konuşan iyi faydası olan biri adaletli biri .. elti gorumce kaynana kaynata bunlar şans işi Allah iyilerle karşılaştırsın kimisinin imtihanı hafif kiminin ağır ne yazık 
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Her kişi kendine has karaktere sahip. Ben olsam önyargılı olmazdım. Benim eltim çok iyidir kardeş gibiyizdir mesela. Sadece ona saygı duy kırıcı veya iğneleyici konuşma sen nasıl davranırsan inşallah o da öyle davranan biri olur. İyice tanıyıncaya kadar sır verme yeter ama bu zaten herkes için geçerli 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
0 oy
5 cevap 322 göst.
0 oy
22 cevap 609 göst.
0 oy
43 cevap 860 göst.

403,974 soru

12,101,943 cevap

36,416 kullanıcı