0 oy
220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (634 puan) tarafından
Eşim her konuda inanılmaz muhalefetesela kuzu kiyma al derim  neden dana olmaz mi der bir gün çok beğendiği yemeği ertesi gün beğenmez yada begense bile soğan koymamaliydin. Kuru fasulye ye aogan girmez der kuru fasulyeyi hiç s

Soganasiz yerini mi bu arada yemeklerin çok gzldir kaynanam bile beğenir  eşim de beğenir ama  beğendim demez hep bir bahane bulur 24 saat çocukla ilgilenirim ateşi var desem yok der ateşi yok desrm bu çocuk hasta der   çocuk yemek yemedi desem sen yedirdmemissindir. Der  der  kötü niri değil her  türlü ihtiyacimizi görür yemeğe çıkarır gezdirir hediyeler alır  tabaktaki yemeğini bile benle bolusur ama hiç destekçi değil ben çok yipraniyorum böyle. Olunca hep kendimi suçlu hissediyorum zaten anne olmak eş olmak çok zor hep başkaları  için yaşıyorum baskasi dediğim kocam ve oğlum  ikiside canım ama  24 saat uğraşıp takdir edilmemek çok yipratici

4 Cevaplar

0 oy
(4,215 puan) tarafından
Ay çok sınır bozucu herşeye karisan erkek

Eşim saolsun çok iyidir her konuda destekcim
(634 puan) tarafından
Maşallah canım  Allah bozmasin
-Reklam-
0 oy
(2,693 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bişey diyim mi hiççççç uğraşamam adamın beni takdir etmesini de hiç bekleyemem yerse yer yemezse yemez umrumda bile olmaz ln Ben dünyaya bir defa geliyorum birde yok yiyecek mi yemeyecek mi diye mi düşüncem gitsin o zaman anasının evinde yesin adama bak yaa oldu gözlerim doldu 

(2,693 puan) tarafından
Hahaha kız yarabbim ama haksız mıyım birazda nolacak hanım eline sağlık dese valla kank ben yapıyorum işten geç geliyor baktım yemedimi hemn dolaba kaldırıyorum hiç sormam öyle açmısın tokmusun diye tamam şöyle sorarım tencere de yemek görünce zaten kendi koyar yer ama çoğu zaman görünce bazen acıkıyor sürekli etli bişeyler arıyor tavuk balık et gibi onlara para mı yeter alsın kendi parasıyla bana verdiği para belli zaten onuda ete verirsem ay sonunu nasıl getiririm misal
(634 puan) tarafından
Yanlış anladınız sanırım.  Yer beğenir ama asla beğendim demez eşim muhalefet olur demek istedim  birde küfür etmeseydin iyidi
(3,849 puan) tarafından
En güzeli di mi fazla yüz vermemek lazım diyorsun ☺
(2,693 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bak sırf senn içn yorumu düzenledim lafımı asla yemem ben normalde ama sende öyle bir anlattın ki sırf sana üzüldüğüm için yazdım bunları cinsime karşı çok hassasım ben
(634 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım çok sağol
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Benim eşimde mesela yemek konusunda çok seçici ama.bir yerde sevmediği yemekte olsa yer seslenmez, bende dedim ki herkes yapınca yiyorsun bana gelince yapma diyorsun neden dedim, e burası benim evim sana nazım geçmeyecekte kime geçecek , onlardan sevdiğim şeyleri isteyemem ama senden isterim dedi ,  bende  ikna oldum ama çok zorlanırım yemek seçerken buda beni yoruyor o ayrı:)
(634 puan) tarafından
Keşke sadece yemek konusunda olsa herşeye muhalefet bu  ben parka gidelim desem o AVM ye gidelim der ve hep onun dediği olur. Tartışmaktan yoruldum cunku
0 oy
(4,914 puan) tarafından
Benim kayınpeder de böyleydi kaynanama niye pencereyi açtın ocağın altı niye bu kadar açık herşeye karışırdı. Bir kere tavuk çorbası yaptı diyor ki yok bu balık çorbası böyle dik kafalıydı rahmetli oldu. Rahmetli olana kadar huyu değişmedi bazı insanların huyu değişmez malesef
(634 puan) tarafından
Evlenmeden önce böyle. değildi  senin zevkin güzel derdi ama  şimdi aldığım elbisenin markasına kadar karışıyor illa marka. Giymek zorundaymisim gibi

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 739 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (883 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 348 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,352 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
5 cevap 310 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Bsrdrk (1,555 puan) tarafından soruldu