Kızımız var oğlumuz olacak Allah izin verirse. Kızıma ismini ben verdim sayılır. Ben yağmur ismini seviyordum, yağmur sena olsun dedim. Annemler o ney o nasıl isim sena veriyon bari ilki farklı olsun. Elif olsun dediler, kulağa hoş geldi sonradan ben de öyle koydum. Eşimin de fikrini aldım tabii ki. İlk çocukda insan her şey tamam diyor da. Şimdi sinirlerim bozuldu ya. Bu sefer de sen koy ismini sen de babasısın ne olur ne olmaz belki daha çocuğumuz olmaz içinde kalmasın dedim. Çünkü ilkinde rahim alınma gibi bir durum oldu belki yine olur falan diye düşündüm. Neyse eşim son ana kadar isim beğenmedi. Ben isim önerdim hatta kaç kez burda post açtım. Takmış can ismine. Sevemedim gitti ben de. Mertcan olsun dedi. İlk olmaz falan dedim ama baktım ki gerçekten kırıldı adam, o zaman tamam olsun dedim. Ailemden herkes soruyor bebeğin adı ne. Söylüyorum o ne başka isim mi yok diyorlar. Kardeşim sordu bugün abla o ne berkecan gibi komik dedi. Annem aradı babaannem sormuş ne verdiler diye ben de söyledim biz hiç beğenmedik onu başka koyun diyorlar. Mertcandan önce Çınar ege dedik babam ona da laf etmiş o ne Ahmete Mehmete nolmuş demiş. Napim anne ne koyim babası kıramam onu dedim. Afedersiniz tuvalete gitsek niye o şekil gittin diye eleştiriyorlar. Uzak tutuyoruz onları, hayatımıza dahil etmiyoruz dediklerini yapmıyoruz. Ama yine de her şeye muhalefetler ya. Tamam ilkini sizin istediğiniz gibi koydum daha ne. Eşimi mi kırayım, benim de hoşuma gitmedi ama napim. Kaynanamları taktir ettim valla bu konuda. Sadece öneri için sordum Bi kez o da Bi iki isim söyledi beğenmedim dedim ya da bakarız dedim daha ne sordu ne de öneride bulundu. Bizimkilere ne oluyır anlamadım