0 oy
790 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,005 puan) tarafından

Oğluma milletin çocukları sabaha kadar kesintisiz uyuyor dedim aldığım cevaba bak varmı 1yasinda sabaha kadar uyuyan bebisiniz

image

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

10 Aylik bebeden selam 

Çok zor coookk daha dışı çıkmadı Her saat başı uyanıyor çok huysuz nereye kadar böyle devam edecek :'(

O elini yerim maşallah kuzuya <3

(1,005 puan) tarafından
Biz 12ayi bitirdik 2aydir dört dış çıktı ne gecemiz kaldı ne gunduzumuz biberon istemiyo emzik istemiyo sabaha kadar kolum boynunun altında hissetmiyorum resmen kolumu
tarafından
Ayy :,((( bende ayağımda sallıyorum geceleri napayim durmuyor ayagimdayken öyle uzanıyorum uyuyorum
Heryerim tutuluyor

Bende çok endişe ediyorum ya bir türlü çıkmadı doktora goturdm aslında dedi normal ama artık çok yoruldum
(1,005 puan) tarafından
Merak etme benimde 11ayin sonunda çıktı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hahahahahahha kibarca ruyanda gorursun aney demis 
(1,005 puan) tarafından
Aynen valla bundan iyi cevap almadım
0 oy
(4,090 puan) tarafından
Çok ayıp ama bu hareketi uyanıkta yapar siz de gülerseniz edepten yoksun evlat yetiştirmiş olursunuz. 
(2,375 puan) tarafından
Bu fszla duyar kasmak değil mi aklı başında bir anne zaten çocuğuna bunu yaptırmaz :) alt tarafı post uymazsa geçin.
tarafından
Hahahahahahahahhaa koptum duyar kasicam diye ağır saçmalamissin be bacim :D
(2,375 puan) tarafından
Sus kız jelibon şimdi ssn de edepten yoksun olacan bak :)
(1,005 puan) tarafından
1yasinda bebeğe bunu uyanıkken bilinçli yaptirmayacagima göre edebinde de sıkıntı olmaz uyku halinde refleksle oluşmuş birşey anliyicak yaşa geldiğinde bunun terbiyesini yanlışını öğretecek bilincteyim
tarafından
Hahahahahhaha ay koptum yemin ederim :D
(2,375 puan) tarafından
Bugün niye herkes böyle ya valla bak enteresanlık var :)
tarafından
Bu kadar kadinin oldugu yer normal olur mu allah askina :D
(1,005 puan) tarafından
Millet mizah yapmaya korkar oldu duyar kasacak çok post var bacım yanlış araziye daldın
(2,375 puan) tarafından
Şu yorum şimdi post olaydı artılardım bak
(1,005 puan) tarafından
Kocam hep birinci dünya savaşı kadınlar yüzünden çıkmış birden fazla kadının olduğu yerden hayır çıkmaz diyo valla haklı ya
tarafından
Hakli tabi adam :D bu kadar kadinin oldugu yerden ne bekliyonuz anacim :)
(1,005 puan) tarafından
Sus kız edepsiz olcaz şimdi durduk yere
tarafından
Birazdan sey demeye gelirler bana "kadinin dusmani yine kadin ne demek boyle sey denir mi" :D
tarafından
Eeee oldu o zaman :D

Ne saçmalamassin bacım yaaa
tarafından
Kız cidden bu duyar kasılacak şey mi benim bebe de orta parmağını burnuna sokardı bi güzelde kurcalardı içini :D
(4,090 puan) tarafından
Kime niye duyar kasayım buna ihtiyacım da yok çocuğunuzu düşünüp yazdım
(4,090 puan) tarafından
Ben asla şöyle bir görseli millet gülsün diye paylaşmam bu benim çocuk büyütme tarzım sizin ki buysa orası ayrı
(5,657 puan) tarafından
Duyar kasacağız diye millet kafayı yedi. Artık laboratuvar sonuçlarına yorum yapmıyorum.  Yorum yaptım tip 1 diyabet gibi görünüyor inşallah değildir dedim diye neler neler dediler ya.
tarafından
Sen şu küçücük çocuğa edepten yoksun kelimesini yapıştırdin
Sence senin yaptığın yorum edepten yoksun değil mi

Ki kucuk bebeler hep yapar gülmeyen de yoktur eminim benim ki de yapıyor o an gülüp geçiyoruz edepten yoksun bir evlat mi büyütmüş olacağız

Yazık
(2,375 puan) tarafından
Ufff en mükemmel anne tebrik ederiz seni
(4,090 puan) tarafından
Sırf yazmak için yazanlar da belli şu an için mi edep demişim ben. Böyle harekete gülerseniz büyüyünce edep yoksun olur demişim önce ne yazdığımı görün
tarafından
Heh geldi gunun mukemmel harika super eksiksiz kusursuz annesi.
Demagojiye bagladi kadin. Yavrum 1 yasinda bebegin el hareketinden olayi ayiba ve edepten yoksun evlat yetistirmeye ceken babam degil sensin, duyari da sen kasmis oluyorsun yani. Bi de ustten ustten ay ben paylasmam siz paylasin tadinda snob tavirlar.
Sen paylasma anacim, sen paylasma best mom
(2,375 puan) tarafından
Aynen yazmak için yazdım senin duyar kastığın gibi oldu biraz
(4,090 puan) tarafından
Yanlışa güldüğünüz her şey çocuğunuzu kötüye sürükler. Neyi savunduğunuzun bile farkında değilsiniz
(5,657 puan) tarafından
Yahu her bebek yapar bilinçli yapmaz ki. Bilinçli yapınca gülerse tamam dediğin doğru da. Senin ki dıdının dıdısssı :)))
tarafından
Ay baydın. Ugrasamicam senle best mom. İyi geceler.
(4,090 puan) tarafından
Çevrenizi toplayıp sözde yanlışı doğru sanıp üzerine birbirinizi tamamlarsınız. Benden size malzeme çıkmaz bildiğiniz yanlışlarla büyütün
(4,090 puan) tarafından
Fkolgun ya bi yazdığımı okur musunuz yorumumu anlamadan kavga var diye gelmiş gibisiniz. Ben de bundan bahsediyorum zaten yanlışa gülmeyin ki doğruyu unutmasın
(5,657 puan) tarafından
Kavgaya mı gelmişim  hahha cidden iyi misin sen ya? Yok tatlım ben seninle boy ölçüşemem anlatılmak isteneni anlamayıp kendi istetediğini anlayan biri ile asla tartışmam. Çünkü ya edebim bozulur ya asabım
(4,090 puan) tarafından
Yazdığınız şeyi siz yapıyorsunuz ben ne anlatmışım siz neler anlamışsınız. Savunduğunuz şey de doğru gibi bir gülücükler saçıyorsunuz. Evrt evlatlar sizin dilediğiniz gibi yetiştirin
tarafından
Ya daha Dünya’ya bikaç aydır gözünü açmış kendinden bihaber uykuda gelişigüzel parmak hareketi yapmış bebe üzerinden duyar kasmak nedir ?  Bu yaptığının mantıklı hiçbir açıklamasını göremiyorum. Yanlışını kabul etmek de büyük erdemliktir ama sen hala burada kaç kişiye birden laf yetiştirme derdindesin ve üstüne anneliklerimizi bebelerimizi yetiştirme tarzlarımızı eleştirerek.
(4,090 puan) tarafından
Böyle uzun uzun yazınca haklı mı oluyorsunuz ya da yazanların hepsi doğruyu mu yazıyor da ben erdemlik göstereceğim. Bunu neden yaptı nasıl yapar kızın o nasıl çocuk vs mi yazdım da gözünü yeni açmış kendinden bi haber vs vs vs şu an bunu yapıyor diye gülerseniz yanlışa gülerseniz ilerisi kötü diyorum. Sizler neleri savunuyorsunuz?????
tarafından
Gozunuzu seveyim kizlar su arkadasa cevap vermeyin daha. bildirim geldikce ister istemez okuyorum, baydi abla beni fena halde, sussun otursun bi zahmet.
Tamam arkadasim sensin. Tamam.
İyi geceler
(1,005 puan) tarafından
Bacım senin demek istediğin çocuk yanlış hareket yaptığında gülersek bunu alışkanlık haline getirir manasında sanırım ancak oğlum daha bebek anliyicak yaşta değil misal yeğenim 3yasinda küfür ettiginde tükürdügünde ona Gülenler yapsın diye para verenler oluyordu bende seninle aynı tepkiyi veriyordum pipisi üzerinden çocuğa yaptıklarını kiniyordum ancak bu daha aylar önce doğmuş bir bebek uyku anında yaptığı her hareket tatlı tebessüm ettiriyor diye bu ilerde onu edep yoksununa çevirmez herşeyin bir zamanı var şuan duyarlılık yapacak dönemde değiliz
(4,090 puan) tarafından
Ya zaten ben de şu an bebeğinize bunu söylemiyorum ki asla da bunu söylemem o kadar çok aile var ki şu hareketi yaptırıp gülen paylaşan Rabbim şahit evladınız için düşünüp yazdım gülmeyin sakın demek istedim bu hareketi yaparak büyüyen çocuk edep terbiye bilir mi? Amacım ne duyar kasmak ne sizi yargılamak neden paylaşınız ne ayıp vs dememedim ki bir anne olarak evlatlar güzel büyüsün doğruyla büyüsün tek isteğim bu. Ayrıca duyar kasacağım bir kitlem yok benim burada öyle olsaydı hâlâ yazdığımın arkasında olmazdım
(1,005 puan) tarafından
Var işte diyorum ya kendi ailemde anlicak yaştaki yegenlerime yapılan el hareketi pipisiyle falan filan Gülen eğlenen çok oldu ilerde bunu yaparsak yanlış davranışlarında gülüp tekrarlamasini istersek o zaman yanlış ebeveynler oluruz Allah çocuklarımızı korusun her türlü yanlış davranıştan hatadan bize düşen elimizden geldigince ilerde uzak tutmak korumak şuan en masum tebessüm ettiricek dönemleri birdaha geri gelmiyor hiç bir yaşı
(4,090 puan) tarafından
Sağlıkla güzellikle büyüsün inşaallah evladınız ♥️
(1,005 puan) tarafından
Saolun Allah razı olsun
(1,558 puan) tarafından
Bacım bahsettiğin bebek bir yaşında sen kendindemisin yoruma bak ya :))
0 oy
(2,177 puan) tarafından
Maşallah paşama 
(1,005 puan) tarafından
Sağol kuzum
0 oy
(5,153 puan) tarafından

Maşallah <3

Canı isterse uyur ama bu aralar dış çıkarıyor sabaha kadar yüz defa uyanıyor :)

(1,005 puan) tarafından
Ah bu dişler 1yas sendromu bize neler çektiriyor kaos akşama kadar
(5,153 puan) tarafından
Sendromlaei bitmiyor ki :))
Azı dislwri hemde :(
(1,005 puan) tarafından
Bugünlerde biter inşallah sağlıkları yerinde olsunda
0 oy
(86 puan) tarafından
Nerdeeee 11 aylık eskiden ne güzel uyurdu şimdi her saat başı kalkıyor nerdeyse. Dün gece 3 de kamyon yedim kafama uyukluyorum diye
(1,005 puan) tarafından
İlk aylarını o kadar ozledimki sendromlar diş sancısı bitmiyor kabus oldu gecelerimiz
(86 puan) tarafından
İki yaş sendromuna kadar ölmezsem iyidir gerçekten. Allahım ne sendromu bitiyor ne hastalığı ne dişi bitiyor ha birde atak var
(1,005 puan) tarafından
Kız bide 3yas sendromu var dolu dolu yaşıyoruz
(86 puan) tarafından
Valla en son ben girecem sendroma çıkmıycam. Bizim zamanımızda sendromu yokmuş herhalde bacım anneme soruyorum nasıl büyüttün 3 tane çocuk valla hayret ediyorum
(1,005 puan) tarafından
Valla bende neneme soruyom 14tane nasıl büyüttün diye hiç cekmemisim ona o zmnlar sendrommu vardı diyo
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Benim de küçük oğlum bir yaşında. Saat dokuzda uyudu. İki kere uyandı sjjsjs büyük oğlum bile sabaha kadar deliksiz uyumuyo sjsjsj
(1,005 puan) tarafından
Benim 3 5yas kızlarım sabaha kadar deliksiz uyur kabus görmedikleri sürece ama oğlum beni yildirdi
(9,101 puan) tarafından
Valla bilmiyorum canım ya..benim büyük oğlum da aynıydı valla çok uyanirdi. Ama küçük daha beter yani. Büyüğüm çok şükür bugünlere düzeldi. Arada korkuyor filan heralde ağlayıp uyanıyo ama onun harici iyi çok şükür
0 oy
(2,282 puan) tarafından

image

bizimkininde öyle bir fotoğrafı var 2 , 3aylikken ki 
(1,005 puan) tarafından
Oyy maşallah görürsünüz gününüzü diyolar
0 oy
tarafından
Hahahaha güzel cvp :)))
0 oy
(5,732 puan) tarafından
Arkadasimin cocugu 1 ayliktan beri aksam 10 sabah 10 kesintisiz uyurdu. Gunduz de 1-5 arasi uyurdu. 3 yasina kadar bu duzen devam etti sonra gunduz uykusunu birakti.

Benimki de 27 aylik olacak dun gece 3 kez kalktik son kalkisinda da 1 saat geri uyutmaya calistim. 
(1,005 puan) tarafından
Benim kızlarım hep saatinde uyur saatinde kalkarlar oğlum bütün düzeni bozdu
(5,732 puan) tarafından
Sirf bu uykusuzluk yuzunden 2.cocugu dusunmuyorum.
(1,005 puan) tarafından
Yok kiz tek kalmasın minnak ben hep kız kardes hasretiyle büyüdüm
(5,732 puan) tarafından
Dusunmuyoruz canim, allah isteyene versin. Maddi-manevi ,psikolojik olarak bi cocuga anca yetebilirim. Cok hastayim uyuyup dinlenmem lazim gunlerdir ama cocukta hasta uyku nerde 27 aydir. Bi destekcimiz de yok. Sabahta ise gidicem. 2 senede 20 yil yaslandim.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde eda (meftun) (1,845 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 173 göst.
6 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pinkfloyd (802 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 899 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (9,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 294 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Egemeninannesii (142 puan) tarafından soruldu

413,602 soru

12,451,046 cevap

46,311 kullanıcı

Kategoriler

...