Benm tiktok hesabım var , neyse cuma günü kızılcık şerbeti vardi Nilay elma çatal bıçak seti aldı doğayı kıskandığı için elti meselesin:) 100 bin TL ye bide ayrı eve çıkmaya çalışıyordu para yok diyorlardı tiktokta da o elma takımını alırken ki sahne vardı Bnde yorum yaptım dediğim şey şu ( o paraya ayrı ev e çekilirdi be akılsız ) tiktok bana uyarı vermiş bu yorum için şaka gbi ya 100 bin TL kasık setine okey benim yorumum of :)))
Vallah keşke tiktok herkese bir uyarı verse temelli kapansa hiç sevmiyorum o uygulamayı herşey orada var 😒 yorumu tiktok uygulaması için yaptım üstüne alınma
Akilsiz hakaret demek ya bunu ayırt edebiliriz, dert dizide ki çatal bıçağa yorum yapacak kadar önemsemek okey uyarı mi dert of :) , derde bak gece gece.
Ben kişiliğe demedim ki dizideki saçmalık.icin dedim 100 bine kaşık aliniyor ama ayrı eve çıkamıyor para yok diye ona soylendim
Hakaret kişiye ÿada kuruma değişmez ki hakaret hakarettr
Aman boşver kız tiktoku zaten uygulamada saçma saçma bir seyede uyarı vermiş
Tiktokum yok ama YouTube da karşıma çıkıyor o tiktok videolari falan da o kadar saçma şeyler varki senin o yoruma mi cidden uyarı gelmiş 😅 herşey çok garip işliyor gerçekten 🤷🏼♀️
Valla o kadar saçma şey yapılıp paylasiyorlar bişi yok ben 100 bin e ayrı eve çıkardın akılsız dedim diye uyari
Yani çok ilginç cidden 🤷🏼♀️
Tiktok telefonumda yüklü bile değil 😏
Uyarı verince ne oluyor kısıtlama mı geliyo
Bende ilk defa şahit oldum uyarı yani yorumlara dikkat edilmezse hesap silinme flan oluyormuş ,
Tik tok keşke hepten uyarı versede kapansa gereksiz bi uygulama
1,507,628 soru
24,608,511 cevap
363,962 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın