0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (2,066 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bshshsh3 post açtım 3 te kapatıldı  
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

+2 oy
(6,305 puan) tarafından
Yavrum kimin me derdi olacak 

Bazen sorun oluyor postlar otomotik siliniyor kaç kişinin daha olmuştu öyle benim de oldu 

Yada başlık hatalıdır fato veya admin kapatmıştır 

Bildirim geliyor ya sana oradan gir bildirime bak kimin ismi yazıyor kapatmış 

Baya taktın kafaya post işini 
(2,066 puan) tarafından
Sorumun kapatılacak bir yanı yoktu herkes ona benzer  sorular  sormuslugu  var  Bn paylasincami  boe sıkıntı oldu  iki kere üst üste olunca  takmadım kim diye merak ettim bu kadar imi kere üst üste kapatılınca silinince
-Reklam-
+2 oy
(1,864 puan) tarafından
Kendinize dert arıyorsunuz gerçekten yaa kimin ne derdi olacak da kapatacak ya admin yada fato kapatabiliyo postları gereksiz yere de kimsenin postunu kapatmıyorlar ya içerikle başlık tutmamıştir ya sorulması yasak bişey sormuşsundur  kaç yaşında kadınlarsiniz çocuk gibi davranıyorsunuz.
(2,066 puan) tarafından
Evet sorma dert arıyorum   belliki gereksiz yere  kapatmış kim kapattı  ise  çünkü hakaret yok  vd birsey yok
+1 oy
(3,440 puan) tarafından
Benşm de post kalatıldı kişiselmiş
(2,066 puan) tarafından
Niye kapatiliyorsa   sonra  kafaya taktın oluyor
+1 oy
(2,283 puan) tarafından
Burası gene iyi gebe bölümü aman aman azarlar gibi konuşmalarmı dersin her postu anlamsız kapatmalarmı dersin kimse kalmadı resmen orda burası yine iyi fatoo güzel yönetiyor krizleri anları vs ama burdada malesef pat diye kafasına göre kapatan bir kaç kişi var gibi sanki geçen bunu dile getirmiştim ama noldu ne olmadı bilmiyorum
(2,066 puan) tarafından
Bnde niye kim neden kapattı onu merak ettim  sonra vay çok kafa takmışım  kendilerine aynisi olunca takmazlar
+1 oy
tarafından
ya kimin kapatmaya yetkisi varda kapatsn otomatik silinmstr o cok taktin kafaya yaaa
(2,066 puan) tarafından
Evet  taktım  size bölüyor taktiysam
tarafından
cunku cok saçma admin disinda kimsenn yetkisi yok ki kapatsn
(2,066 puan) tarafından
Sordum o  kapatmamis
tarafından
bak gene kapando ve yazyor ne sebeble oldugu otomaktikms insAllah rahatladin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (865 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 244 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,818 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...