0 oy
128 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (567 puan) tarafından
Yaprak sarmasini kararmadan nasıl yapabilirim ben düdüklüde yapıyorum ondanmi kararıyor suyunuda salçalı su koyuyorum kararmamasi için nasil pişirmeliyim 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,698 puan) tarafından

En pratik yöntemi söyleyeyim üzerine sarmadığın  asma yaprağını  diz her tarafını kapla hiç bir şey olmuyor 

(2,698 puan) tarafından
Ben de hep öyle yapıyorum canım hiç bişey olmuyor
(567 puan) tarafından
Düdüklüde pişiriyorum ben böyle yapsam olur değilmi illaki tencere olmasına gerek yok
(2,698 puan) tarafından
Farketmez canım ikiside olur
(567 puan) tarafından
Teşekkürler
(2,698 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(397 puan) tarafından
Yağını pistikten sonra ekle canım bide kapağını hiç açık bırakma tencerenin ben öyle yaparım hiç kararmaz 
0 oy
(326 puan) tarafından
Bende düdüklüde pişiriyorum salcali su koymam direk normal su ve yağ koyar pişiyom cnm karar maz 
(567 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(6,012 puan) tarafından
Normal su koyarız hiç karardığına şahit olmadım. Limon koy dene bir
(567 puan) tarafından
Limon tuzu koyuyordum limon deneyeceğim
0 oy
(557 puan) tarafından

Ay bunu çok iyi yaparım :ermm: üstüne bi kaç dilim limon koy, üstünü komple buzdolabında poşetiyle kapla ve tatlı tabağı koy . Asla kararmıyor

(567 puan) tarafından
Poşet erimezmi
(557 puan) tarafından
Hayır erimiyo. Bu güne kadar hep öyle yaptım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 112 göst.
7 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Arzukamacı (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 151 göst.
3 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
5 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sinem48300 (583 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 345 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,378 puan) tarafından soruldu

380,267 soru

11,385,204 cevap

34,884 kullanıcı

...