0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (861 puan) tarafından
Kızlar boluya gelmeyi düşünüyorum hafta içi 3 yaşında kızım var sizce zamanı mı çok soğuk oluyor mu tavsiye edermisiniz bir de kalacak yer var mı bildiğiniz uygun

4 Cevaplar

0 oy
(2,202 puan) tarafından
Akçakocada bir yer var eğer gitme imkanınız varsa oraya wolf garden adında doğayla iç içe bungalov ağaç ev vs çeşitleri var fiyatlarıda uygun sitesi var bakarsanız görürseniz bence görülmeye değer bir yer 
(861 puan) tarafından
Site adı ne acaba
(861 puan) tarafından
Güvenilir mi baktim fiyatı da iyi bence ama güvenli dolandırıcı olmaması önemli siz gittiniz mi hiç
(2,202 puan) tarafından
Evet canım iki kere seyahat şansım oldu ağaç ev ve altı gen modellerinde kaldım eğer çocukluysanız orda mantıklı olan bungalov yada köy evi modelinde kalmak yeni villa modelleri çıkarmkşlar ama onu deneyimlemedim bizim gittiğimizde yoktu
(861 puan) tarafından
Teşekkür ederim deneyeceğim
-Reklam-
0 oy
(1,340 puan) tarafından
Önümüzdeki hafta içi geleceksen havalar soğuk gösteriyor. Epey soğuk olur. Bura için değilde normalde özel idarenin öğretmen evinin pansiyon gibi misafirhanesi uygun oluyormuş. Arayıp öğrenebilirsiniz yer var mı. Kac gün kalınıyor falan diye. Gezilecek yer de abant gölcük yedigöller gibi genelde bilindik yerler. Alışveriş merkezi var highwaye veya Tokadi hayrettin türbesi var ne bileyim normalde merkez carsıda pek birsey yok ama yine de bi tur atılabilir :))) ilçelere gidilebilir. Mudurnu göynük gibi. Aksemseddin Hazretleri türbesi var. Kartalkaya var suan tam zamanları mesela. Kaç gün kalacağına ne yapmak istedigine gore belirleyebilirsin.Ama ben olsam bu zamanlarda boluya gezmeye gelmezdim heralde ;)
(861 puan) tarafından
Kız kızım kar istiyor eşimin izni var o yüzden yani
0 oy
(121 puan) tarafından
Gölcük Abant Gölköy klasikler buralar kar da var Yedigöller de güzel ama yolu çok kötü düzce tarafında bungalovlarda var nette bakın bence öyle karar verin 
(861 puan) tarafından
Güvenli mi bungolovlaf dolandırıcı mi diye korkuyorum
(121 puan) tarafından
Gidip kalmadım ama tanıdıklarım var gidip kalan güvenilir diye biliyorum
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Üniversitemi bolu'da okudum hala mezuniyet belgemi almaya gitmedim inşallah bende bir gün kızımla giderim :) bolu çok güzel bir yer gezilecek çok yeri olmasada insanları yeşilliği binaların az olması çok güzel. Gezilecek yerler abant gölü,yedigöller,gölcük, seben gölü,tokadı hayrettin türbesi felan var  bolunun girişinde hiqway AVM var merkezdede 14 burda avm. Otogarın ordada Özdilek AVM var. Şuanda da karlı hava diye biliyorum abant Gölü'nün orda yeşilliklerin içinde kiralanan yerler var ama fiyat olarak bilmiyorum kışın bir başka güzel oluyor ama aşırı soğuktur öyle böyle değil çok sıkı sıkı giyinmeniz gerekir. 
(1,241 puan) tarafından
Ooo ben 2017 girişliyim 2021de mezun oldum :D
(1,340 puan) tarafından
Nerde kaldıydın yurtta mi.
(1,241 puan) tarafından
Evet seyyide nefisede
(1,340 puan) tarafından
He ben vakıf  yurdundaydım. Malesef tanıdık cikamadik ;)))
(1,241 puan) tarafından
Olsun canim:))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 210 göst.
23 Aralık 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Sengul_yozgatli123 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
19 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Hande123 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
1 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Asel hira (861 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,316 cevap

36,629 kullanıcı

...