0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (5,499 puan) tarafından
Kizim 27 aylik. Oyuncak tavsiyesi olan var mi ?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benm kızım bu ara bebeklere taktı bol bol amigurumi bebek örüyor ananesi :) oyun kuruyor. Hayvn figürlü Oyuncakları var kase tabak getirip onlara mama süt veriyor. Hayal gücüyle oyun kuruyor yani.. Öbür oyuncakların hepsini kaldırdım bende :) 

(5,499 puan) tarafından
Canim benim kizimin da peluslari var. Ayni sekil tabak ,kasikla falan onlara yemek veriyoruz. Sonra uyutuyo yatiriyo falan. Ama tabi surekli boyle oynamiyo. Evde ki diger oyuncaklarla da oynamiyo. Bende degisik biseyler alayim diye dusundum.
tarafından
Valla doktor doktpr diye tutturdu doktor seti aldım 5 dk oynayıp bırakıyor. Tamirci dedi tamirci seti aldım onlarda öyle 5 10 dk oynayıp bırakıyor. Genelde bizim ki evde deli dana gibi koşar pek oyuncaklarımı alayım şöyle oynayım yok herşeye 10 dk 5 dk oynar bırakır :)
(5,499 puan) tarafından
Benim ki oyle doktor ,tamirci seti falan bilmiyo. Alsamda o tarz seyleri 5 dk oynar atar sonra bziimki de.
Benimki de oyle evde bos bos dolanir dolap iclerini kurcalar hic kendi kendine biseyle oynamaz. Anne sen oyna der :) yapboz seviyodu son 1 aydir onu da istemiyo.
tarafından
Ay bizim ki habire hediye istiyor :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tabak çanak çok sever gittim aldım daha dün 
(5,499 puan) tarafından
Oyuncak plastik tabaklari kasiklari var oynamiyo canim.
tarafından
Benimki bayiliyo dün ha bire yemek yaptı durdu
(5,499 puan) tarafından
Benimki de 1 kez yapiyo sonra anne sen oyna diyo :(
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Kızım da 27 aylık . Aklina gelebilecek her türlü eğitici diğer türlü oyuncak var ama artık sıkıldı. 

Şimdi boya ve kitap derdinde nerde kalem kitap görse istiyor boyama yapıyoruz şekiller çiziyoruz aşırı mutlu oluyor. Belki kalem kitap boyama hoşuna gidebilir 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Benim kızım oyun hamuruna sardı bu ara bir sürü kalıp aldım çok oyalıyor iki saat rahat kalkmio başından:))kaydırak alacağım ya çok seviyor
(2,567 puan) tarafından
Neden ki
(2,546 puan) tarafından
Ben kızıma onları bir yaşında almıştım bayag oynadı ama bultaklar falan ilgisini çekmiyor artık .27 aylık çocuk oynamazdiye tahmin ediyorum benimki artık oynamiyor .yinede sen bilirsin:)
(2,567 puan) tarafından
Bakayım bir kaç yaş yazıyor
(5,499 puan) tarafından
Oyun hamuru seviyo. Kaydirakta evde koyacak yer yok mantikli yoksa.
Baskasi yazmis yumurta icin benim bebegim 27 aylik suan onlarla oynamiyo. Bebeginiz ne kadarlik
(2,546 puan) tarafından
Benim kızım 27 aylık canim .basketbol potası aldım onu seviyor.kucuk bebekleri var kaydırak gibi bişey yaptım legodan merdiven yaptim onları kaydiriyoruz:)zıplamayi çok seviyor trambolin alacağım küçük bişey o var aklımda.keske benim de yerim olsa ev küçük kaydırak alamıyorum Park ta uzakta canımı sıkıyor bu durum
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Lego, kinetik kum, doktor tamir seti vs. , parmak boya, oyun hamiru kızım bayılıyor bunlara
(5,499 puan) tarafından
Lego ile cok az oynuyo. Kinetik kum denemedim olabilir. Oyun hamuru da seviyo.
Doktor ve tamir seti biriisde onermis kararsiz kaldim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 133 göst.
12 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Belsev (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 81 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ht (2,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
5 cevap 108 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aslanaslan (41 puan) tarafından soruldu

408,419 soru

12,270,612 cevap

37,579 kullanıcı

Kategoriler