Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_e1bec5174cd1e1f5f7522ac632b0aa47, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Araç tutması hap mı etkili olur iğne mi Emedur ilacın adı-Diğer
0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar iğne mi hao mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emedur kusma önleyici fitil değil mi kizzz benim oğlana vermişti doktor annemide tutuyor araba naneli şeker alıyor yanına iyi geliyormus
-Reklam-
0 oy
(406 puan) tarafından
Metalip diye hap var cnm onu al istersen 
0 oy
tarafından
Bebeğin için mi canım ben inanmıyordum ama yara bandı çooook işe yarıyor dene ve gör
(406 puan) tarafından
Nasıl olacak yara bandı benim 3 yaşında ki kızımı çok tutuyor
tarafından
Biz de aynı dertten muzdariptik 2 yıldır bi yere çıkamadık oğlum kusuyor diye. Şimdi 3 buçuk yaşında. Ama keşke daha önce yapsaymışım. 2 yara bandını göbeğine çapraz olacak şekilde yapıştır asla kusmuyor benim oğlum çok rahatladık
(406 puan) tarafından
Deneyim canm Allah razı olsun her arabaya bindim mi elimde posetle biniyorum inan 1 buçuk saatlik yolda bile poset hiç düşmezdi elimden
tarafından
Dene canım sonucu yaz bana olur mu inşallah faydasını görürsünüz
(406 puan) tarafından
İnsallh cnm fayda eder yazarım tabi
0 oy
(177 puan) tarafından
Cabim emedur ben kulladim beni de acayip araba tutuyor eczaci bana 4 saatte bir icebilirsin demişti gerçekten bende ise yaradi 4 saat rahattim sonra baktim ki midem bulaniyor hemen içiyordum bir tane daha 
(57 puan) tarafından
Canım bana iğnesini verdi iğnesi ne kadar etkili olur bilgin varmı  bide hapı da aldım iğneyi vurdukgan 6 saat sora. Hapı atarım olurmu

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 78 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
21 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 734 göst.
11 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde AnqeLLa (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 720 göst.