0 oy
175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (679 puan) tarafından
Kızlar benim bı sorum var bazı arkadaşlarim diyor ki kız istiyorsan erkeğin zevk alması aderinin başında veya sonunda birlikte olmak  erkeğin cinsel organının sıcak suyla yıkanması yöntemleri ile kız olurmuş erkek bebek için ise yumurtlama gününde yapılırsa genel olarak erkek annenin daha fazla zevk alması gerekiyormus flan ben çok araştırmaya başladım bu konuyu sizinde varmı acaba bu konuda bildikleriniz tabi Rabbim en iyisini bilir ama merak işte bendeki

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
ayy tövbe bismillah bu ne oyle cinsiyet belirleme diye bisemi var tamamen hurafe yani Rabbim ne dilerse o 
(679 puan) tarafından
Canim öyle ama bazı doktorlar bilimsel açıklama bile yapmis bu konuda
tarafından
ay cok sacma yaa hem neden bu kdr.kafayi taktinki cinsiyet meselesine ona goremi yon vercen tovbe bismillah kimin dogacagini Allah zten onceden belirlemis bizim yon vermemizle degisecen hic birsey olmaz ki bazilari belki tesadüfi denk düşürmüş olabilirler inanma böyle seylere
-Reklam-
0 oy
(2,555 puan) tarafından
Bence alakası yok. Özellikle zevk alma meselesi bana saçma geliyor hatta kendi özelime gireyim o zaman benim hep oğlum olması gerekiyordu ama kizcem var :)
(679 puan) tarafından
Peki kızları adetin birince mi yaptın başında mi yaptın
(2,555 puan) tarafından
Yumurtlama gununden 2 gün sonra ben geç yumurtluyorum ondan
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Tövbe yarabbim rabbim ne dilerse o olur hiç inanmam böyle şeylere saçmalıktan baska bı şey değil 
(679 puan) tarafından
Öyle canım Rabbim ne verirse hayırlısıni verir ama bende nmerak ettim
0 oy
tarafından
Ayy nolur sacmalamayin iyice yaa sasirdiniz mi Allah aşkına 

Cahilce şeyleri bırakın gerçekten tuhafsiniz nasıl inaniyorsunuz böyle batil inanclara
(679 puan) tarafından
Gir doktorların açıklamalara bak artık anam babam zamanında değiliz bilimsel şeyler var biraz araştırirsaniz görürsünüz
tarafından
Ayy bırak yaa herseyden önce sağlık de hayirlisi de ne farkeder kiz erkek sende yaa
Evet duydum kadın daha çok zevk alırsa kiz ama erkek daha çok zevk alirsa erkek derler ama ben inanmıyorum çünkü benim için kiz erkek hiç farketmiyor önce sağlık saglik sağlık...
0 oy
(3,393 puan) tarafından
Alakası yok yumurtlamada kaldım ilk çocuğum kız bu da kız büyük ihtimal 
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Cahillik dönemnde değil iz 

Hergun başka bi saçmalik duyuyurz 

Rabbim önceden yazmış kimin kismetinde ne varsa odur 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sema34 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.
26 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
4 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 564 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde DavetsizMisafir (25 puan) tarafından soruldu

408,635 soru

12,280,024 cevap

37,860 kullanıcı

Kategoriler

...