Aynen ya açıkça demek lazım bizde severek evlendik basta böyle değildi sonradan saldı ,ben demeden yikanmaz oldu ,baktım uymuyor sert bir şekilde bugün banyo yapılacak diyorum, direk eşime kalk yıkan , kokmaya başladın kokuyorsun ben diyorum :D su saçını başını hadi kestir diyorum insan içine çıkacak bir hala gelsin ,saçını başını düzelt derim ama eşim alınmaz biliyor onu sevdigimi şöyle hadi saçı başıni kestir yakışıklı ol derim diyorum bazende ,yani direk yüzüne diyorum ,girmezse açıyorum banyoyu hadi gir bak banyoyu açtım bugün banyo yapilacak tipini düzeltme vakti geldi şöyle yikanda yakisikli ol derim haa tırnaklarını kesmez eline tırnak makasini yapıştırım hadi kes bak makas getirdim diyorum direk ya bugün banyo yapılacak ,bugün saç kesilecek şu olacak, bu olacak vs diyorum asla ertesi güne falan bırakmasına da izin vermiyorum üşengeçdir eşim bugün banyo yapilacak direk de yani şunu yap bunu yap ,banyonu yapmisken dişlerinede bakım yap derim ,onuda o ara fircalatarim yoksa erkeklerin bir çoğu zaten öyle ya benim erkek kardeşimde oyledir mesela annem zorlamasa oda banyo yapmaz başka türlü bu sorun nasıl çözülür ki demeden
Banyosunu yapar eşim bende kıyafetlerini ben hazırlıyorum zaten beğendiğim ütülü kıyafetleri veririm giyer eee istediğim gibi oluyor ,öteki türlü kaçsan uzak dursan nereye kadar ya