Ben kaldım 1 ay kadar gayet güzel ama bazı kadjnlar keyflerinden geliyorlar çocuğun varsa ihtiyacını falan karşılarlar çarşı izinleri olur telefon konuşma izinleri olur boşanma sürecin olur ve sonra iş imkanı verirler sonra her ay kaç çocuğun varsa ona göre maaş verirler ama aklını kulanirsan iyi orda yemek dağıtan kızla arani iyi yap bazen ara öğünler gelince çocuklarına fazla versin yemekler az verir bazen çok fazla gelen yemeği su şişesine koy odana koy ilk gün zor geçer sonra emin ol ki çok güzel ve en önemli tavsiyem herkese derdini asla anlatma sonra yuzune vururlar kim sana niye geldin diye sorarsa anlasamadim de bu kadar ve son olarak kendini asla ezme ve birilerine yaralanmak için saf gozukme elinden geldikçe sert ol orda yoksa seni ezerler biri sana bişey dedimi hemen cevap ver sonuncuya gelecem orda iş ayrımı yaparlar sana fazla iş verecekler ama sadace ya banyoyu yada solonu supur asla fazla yapma ve şunu sana diyim eyer çocuğun varsa ila telefon Alacam yanima dersen çocuğunun bezine telefonu poşete koy oraya sakla içeri girmesi kolay olur ben öyle yaptım 1 ay ful telefonum yanımdaydı ve gece gitmistim ozaman fazla arama yapmamıştı ve ikincisine geliyim yemek getiren adamlar olur ilaki sana yürüyen olacaak asla aldanma bunlar bosluktaki kadinlar yürüyor sığınma evindeki bir kadına asla bakmaz ve elinden geldikçe evde kişisel bakımını yap orda ada falan yasak hemşire eldiveniyle alınır herşey iç çamaşır elbise falan ayarla kendine hakinda hayırlısı olsun