Bir görümcem var kayınvalidesi evlenirken istememiş 2 torun olmuş torunları laf taşısınlar diye yedirmiş içirmiş şımartmış normal babanne anane şımartması değil kızlar annesini dinlemiyor anneside saldım çayıra mevlam kayıra yapıyor her tatilde aileden birinde 1 hsfta kalmak istiyor 7 aylık hamileyim ama işin ucundan tutmuyor birde 2 tane yavru kedisi var geçen geldiklerinde hem aşısızdı o zaman bir taneydi hemde tuvalet eğitimi almamış ve süt içmesi gerekirken hem su hem mama yemekten ****** ishaldi eşim istemiyor görümcemi çocuklara bakmıyor diye kız çocuklarından illallah etmiş onunkiler yüzünden bende çocuklara üzülüyordum her tatil gelmesine ses etmiyordum ama geçen geldiklerinde kedileri ortalığa ka kasını yapmış yastıklarım halım felan hep bstmıştı ki çeyizimdeki misafir yastıklarından birini çöpe atmak zorunda kaldım adamda doğumdan önce halı yıkatıyorum diye bir ton fırça attı annem anlattı artık bak bizde normalde misafir geri çevrilmezki seninde kardeşin olduğundan gelmiş kedileride halıya sıçmış temizlemiş ama bakteri kapsbilirsiniz diye yıkatması lazım felan kızma kızıma bak o hamile zaten çok duygusal şuan daha duygusal dedi görümceme ka kalı hslıyı gösterdim abla bak ben şuan temizleyemiyorum kusuyorum temizlermisin dedim ben yastıklardan daha haberim yoktu kardeşi bana bizim halılar kahverengi lekeyi belli etmiyor seninkinde kabak gibi belli olmuş dedi ben şok oldum şimdi bana geldiklerinde 2 kediyide getirmek isticek ha kayınvalidem 10 dk mesafede ama kızını evde istemiyor ha evimdede çeyizimden eşyalar kırdı çocuklar maraştan aldığım paçi vardı semaver gibi ama cam çok üzüldüm kırılmasına koştursunlar etsinler umrumda değil ama hem hamileyim kimseyi ağırlicak kendimde mecal bulanıyorum hemde eşimle kavga ederim diye korkuyorum hemde kadın çocuklarına sahip olmuyor geldilermide 1 hsfta gitmekmistemiyor bir yandanda vicdan azabı çekiyorum ama temizliğime annem geliyor kendimde yapmıyorum çünkü tek çocuğun ilk torunu kadınında bir sürğ hastalığı vsr ona rağmen hiçbirşey elleme diyor annemde almicaksın onu evine diyor kadın kötü biri değil sadece sorumsuz birde evimde sürekli elektrik kesilir günde 5 6 saat ve doğalgaz belirli bir zaman sonra buz olur ev dedim abla evim donuyor sürekli elektriğim kesiliyor son dönemde çocukların grip olur bende hamileyim üşümenixide istemem vebalinide alamam dedim tamam deyip memnuniyetsiz bir şekilde telefonu kapattı bilmiyorum ya