Dün eşimle cay iciyorduk aramzda bsy yoktu ama uzun zamandır sık sık tartışıyoruz ve bi huyu var kuseriz haftalarca günlerce konuşmaz ilk adımı asla atmaz. Ben atarım hep oda çocuğumuz için artik bizi mutsuz gormesn diye. Neyse oturuyorduk şarkı açtı Ben birden aglamaya başladım eski anilarimz aklıma geldi bana kıyamadığı zamanlar sevdigi zamanlar gerçekten onun yanında güveni huzuru buldgm zamanlar geldi aklıma düşündm. Sinirlendi birden yemegini çayını Ben gelmeden ye iç bamada bidaha yemek yapma Ben dışarıdan yerim noldu dedm birden ne ağlayıp duruyorsn dedi saçmalıyorsun dedi yok bsy insanlık hali doldum gözümden yaslar akti olabilr dedm. Gelip yanıma noldu bi sıkıntı mı var yapabileceğim hsy varmi demen gereken yerde bana mı kızıyorsun dedm. Umurumda değil sabaha kadar alasanda beni alakadar etmez dedi
Sok oldm hiç beklemiyordum bu kadarını
neden ben sana naptm da bana böyle acımasızca davranıyorsun dedm ne sevgin ne saygın kalmıştı zaten merhametini neden kaybettin dedm bende senin eşinim bi yatakta mı saçımı okşayıp öpmeye sarılmaya varsin da normal zamanda yoksn dedm. Beni o halde birakil odaya geldi hüngür hüngür agladm saatlerce çok zoruma gitti şimdi ben napaym. Ailemi herseyimi bırakıyorm yanjna geliyorm onun oluyorm çocuk veriyorum hicbsyini eksik etmiyorum ev iş Yemek ütü temizlik ıvır zıvır. O bana bi gülümsemeyi destek olmayı çok görüyor.
Rabbımden dileğim sadece benim onun sevgisine ilgisine merhametine ihtiyaç duyduğumu bir gün de onu muhtaç etsin inşallah çok üzgünüm gecden beri kalbime Ağrı girmesinden uyuyamadm