0 oy
1,680 göst.
Diğer kategorisinde (273 puan) tarafından
Kızlar ben 2 senedir burdayım çoğu kez eltim (dul) beni sürekli kışkırtmaya çalışıyor kısaca söylüyorum bugün eşime şey diyor bana spor ayakkabı al diyor telefon al diyor bende ses etmedim hiç üst üste kaç defa söyleyince bende çocuklarına zar zor bez alıyor dedim bana diyor beni ilgilendirmez ben onun ilk göz ağrıyım bana alacak eşime de diyor ki seni öldürürüm akşam ayakkabıyı istiyorum bana alıp getir bana resmini de at 

54 Cevaplar

0 oy
(20,453 puan) tarafından
Orda girtlagina yapisman lazimdi o ne demek ya o nasil bi emrivaki vallahi benim elti boyle desin varya elimden alamazlar 
-Reklam-
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Birlikte mi yaşıyorsunuz yorumlarını gördüm de esi ölünce eşimle evlendirmek istemişler demişsin abi bu nasıl zihniyet bu nasıl kafa yapısı kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz:(
(273 puan) tarafından
Altlı üstlü oturuyoruz
(1,115 puan) tarafından
Peki esin istediklerini alıyor mu
(273 puan) tarafından
Hayır
0 oy
(2,192 puan) tarafından
İl göz ağrısı ne demek be sen nasıl dayanıyorsun bu lafı ettiriyorsun bir güzel ibreti alem için insan içinde döverim kafasını duvarlara sürterim ayakkabı ney mis kendi çocuğuna bez alamiyo dediğiniz halde ekmek mi alamiyorsun alalım fsturanimi ödeyemedin ödeyelim telefon ayakkabı sen hayırdır babanın hayratımı var burda kendi cocugumuza alamıyoruz benim kocamla senin bu konuşman ney terbiyesiz hadsiz diye diye yolarım herkesede telefon istiyor süs püs istiyor temel ihtiyacını geçti emri vaki yapıyor bide üslupsuz diye kocama selam vermez o kim be bu haddi neden verdin hata başta sende 
(273 puan) tarafından
En baştan beri bunlar böyle ama bugün ki ilk göz ağrıyım demesi bardağı taşırdı
(2,192 puan) tarafından
O lafı kesinlikle yutma sesiz kalma bak baya pisleş ne demek bu laf nereye gidiyor buraya hem eşine hem o kadına bunun hesabını herkesin içinde sor herkesin içinde dememin sebebi yanlız yaparsam gidip başkalarına yalan yanlış anlatıp seni suçlu çıkarmasın diye
(2,192 puan) tarafından
Karısı benim sen nasıl İlk göz ağrısısın ne yaşadınız da bu lafı kulalniyorsun sen ağzından çıkanı kulağın duysun diye saldır bir güzelde saçını başını yol yerlere duvarlara sürt hadi bakalım bir daha benim kocama selam ver bir daha tek kelime et seni diri diri yakarım de eşinede dön sende buna bir yüz ver sana bu lafları edecek cesareti nerden buluyor ikinizi bir yakarım de yada kendin ne yapacaksan kisiligine göre değişir yapacağın şey ama ben böyle durumda kime desem beni tanıyan diri diri yakarım seni diye tetikte bekler tek gözü açık uyur yapacağımı bilir acımam inandırıcı ol yani yapacağın şeyi söyle
(2,196 puan) tarafından
İyiki bardak taşmış yoksa n olacaktı. Şakamısın sen ya. Eltinden önce eşini dumur et bence. O en başta onu sustursaydıo da bu kadar yüz bulamazdı sanırım
(420 puan) tarafından
Kız bide dul eltinin sizinle işine defolup gitsin babasının evine. Yalı çapkını senaryosu geldi aklıma:)
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Yuh artık yani daha neler göreceğiz burda 
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Ben kiskanc bir kadınım once olan kavgayı ederim elti bozuntusuna sonra gider ailesine yansitirim kiziniza sahip cikin diye madem dul niye kaliyor hala orda gitsin kendi ailesinin yanina 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah daha neler duyacam
0 oy
tarafından
İlk göz ağrı ne demek sen kuma olarak mı geldin o eve sanki
(273 puan) tarafından
Bilmiyorum acaba bunların arasında dini nikah felan mi var şuan aklıma o geldi
0 oy
(17,913 puan) tarafından
Ortak kocamızda benim mi haberim yok derdim :) 
(273 puan) tarafından
Eşimi bilmezsem derim ki aralarında birşey var
(17,913 puan) tarafından
Eşini bilip bilmemen mesele değil ki ben o lafın üzerine hayırdır ben yokken sen mi giriyordun koynuna nasıl ilk göz ağrısı oluyorsun diye kavga çıkartır bahane ile saçını yolar eline verirdim
(273 puan) tarafından
O sıra cevap vermedim işte şimdi mi yapayım aşağıda kendisi
0 oy
(2,473 puan) tarafından
Yanlış anlama ama kocanın karısı sen msn o mu tövbe tövbe böle iş mi olur bn olsam sıcardm ağzına ikisinin de
(273 puan) tarafından
O sıra bebeğimi emziriyordum birşey diyemedim ama ayakkabı al diyince kaynanam da git eskicide bir sürü ayakkabı var al kendine dedi bende güldüm sonra alacak valla dedi bende çocuklarına zar zor bez alıyor dedim ben onun ilk göz ağrıyım dedi işte
(2,473 puan) tarafından
Tmm öle dedi ise bn bişey ararım bacı ksb kocan da cok yalaka imiş
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Canım eşin seni boşasın onu alsın bari
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Neee saçını başını yolardım ben .Hayırdır yavuklusu musun kızım.Eşin ne diyor buna
(273 puan) tarafından
Eşim sustu birşey demedi bu konuyu da konuşmadık işe gitti zaten ama ayakkabı alırsa ben giderim
(1,116 puan) tarafından
Tabi ki almasın resmen sana kuma muamelesi yapiyor yuhh
0 oy
tarafından
O eltinin cesedini çıkarırım ne demek ilk göz agrisiyim ortalığı yıkar geçmen gerek buraya yazana kadar böyle sesiz sakın kalırsan ohoo daha çok şeyler olur aç gözünü bu ne edepsizlik hadsizlik 
(273 puan) tarafından
Öyle bir ailede gelinim ki en ufak birşey de beni haksız bulurlar
tarafından
Olsun eşin elden gitmesi daha mı güzel olacak kimse umurunda olmaması lazım önemli olan senin yuvan
(273 puan) tarafından
En çok zaten eşim tarafından tepki alacağım
tarafından
Demek esin bu durumdan mutlu
(273 puan) tarafından
Az önce beni aramış duymadım aradım müsait değildi kendisi arar birazdan arayınca ilk göz agrina aldın mı ayakkabı diyeceğim vereceği tepkiye bakacam
0 oy
(420 puan) tarafından
Vallahi onun saçlarını elime bir dolarım sokak sokak tasmalı köpek gibi gezdiririm bütün mahalle bizi izlemeye gelir.

Sen ortalığı boş bırakmışsın ki oda kendinden o cesareti bulmuş s.çarım onun çarkına vallahi benim kocama bunları dese..
0 oy
tarafından
Eşi vefat mı etti. Sen geldiğinde de dul muydu kocasını tanıyomuydun aklımda çok fazla soru var
(273 puan) tarafından
Eşi 2015 de vefat etti vefat edince benim eşim 15 yaşındaydi eşimle evlendirmek istemişler güya eltim kabul etmemiş ama şimdi 15 yaşında kı bir çocuk ve 26 yaşındaki biri aynı eşim de boylu poslu biri bilmiyorum bugün kafam çok karıştı
tarafından
Aradaki muhabbete bakınca acaba kayın fln yok mu ortada dedim yorumlara da göz atınca tek düşünen ben değilim galiba
0 oy
tarafından
Esi vefatmi etti neden haldn sizle gorusuyor ki yoluna baksin
(273 puan) tarafından
Kaynanamın yeğeni
0 oy
(29,056 puan) tarafından

Tövbe estağfurullah tövbe Allah'ım sen koru daha neler duyacaz durun bakalm

0 oy
(2,946 puan) tarafından

Bence bu senin üstüne kuma olmayı düşünüyor :)

0 oy
(1,560 puan) tarafından
O eltiye  bi tekmeyi koyardım ayakkabıyı tersten görürdü ne münasebet! 
0 oy
(136 puan) tarafından
Eşin alırsa anlaki bunlar bi   b..o .k.. yemiş ondan öyle söylüyor eltin
0 oy
tarafından
Kocası ölmüş mü ilk göz ağrısı derken
(273 puan) tarafından
Kocası ölmüş valla bilmiyorum eşim işten gelince konuşacağım zaten
tarafından
Çok saçma bence konuş fazla yüz vermesin
(273 puan) tarafından
Konuştum eşimle konuyu farklı yere çekme kötü bir niyetle demedi dedi abinin emanetiyim anlamında demiştir eltimle de konuştum farklı bir anlamda demedim diyor o benim kardeşim ilk geldiğimde daha çocuktu yanımda büyüdü ben kötü bir niyetle demedim dedi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 171 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 270 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Afra (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 291 göst.