İki gün kalır dönerim demişti 3 hafta kaldı çok zorlandım o burda olduğu. İçin sürekli görmeye gelenler oldu kaynanqyla ilgilen bebeğimle ilgilen misafirle ilgilen ev işi yemek ama dört dörtlük agirladim kaynanam köyde yaşıyor bize 3 saat mesafede köy evi apartman dairesi gibi parkeli fln 3 katlı her odada soba var gider ayak oğluyla bir olup köye birlikte dönelim die tuturdular zaten üç haftadır yanımda çok bunalmisim bir haftada eşim ozin alacakmis bende hayır dedim doğal olarak üç saatlik dolmuş yolculuğunda bebeğim hasta olabilir salgın vqr desemde üstüme geldiler yok ben eşimi ailesinden uzaklaştırıyor musun bnm için merkeze tayin istemiş falan halbuki eşim beni tanımadan ilçede bunaldigi için ilçede. Çalışmasına rağmen merkeze gelmişti git gel yapıyordu sadece beni tanıdıktan sonra bende çalıştığım için esbdurumundan tayini kolay oldu bide ben köye gelmezsem benide kendi anneme gondermeyecefkmis eşim haboyle mi dedim kaynanamın yanında annemi arayıp sesi hoporlere verdim böyle böyle diyorlar dedim annem de kızdı artık siz anne babasının her yer salgın dolu şimdi gezmenin vaktimi dedi huzurunuzu bozan kendi anne babanız bile olsa eve almayin dedi kaynanam mort oldu gider ayak bunu yapmak istemezdim ama çok üstüme geldiler sizce kötü mü yqptim normalde annemi ailemi bu tartışmalara çekmem ama bu kadar da olmaz eşim de kuş kqynanam da ama bnm için rahat