Eşimin babası aşırı cimri biri, düğünümüzü yapmadı bütün her şeyi eşim ile ben yaptım. kamuda çalışıyordum düğünü bile ben kredi çekip yaptım.Adam sürekli lise 3. Sınıfa giden kaynimi bizim üstümüze atma peşinde.Evlendiğimiz zaman bile kaynım sürekli eşimi arayıp izinlisin illa bize gel diyip diyip duruyordu en son eşim dayanamayıp evli insanlar yalnız kalır dedi. utanmadan demisti ki siz gelin gece biz babaanneme yatmaya gideriz dedi.Yani velhasıl ben ikisini de başından beri sevmiyordum zaten, şimdi de ara tatil olduğu için illa size gelip kalacağım dedi ben de eşime sen evdeyken gelsin iznin bitince gitsin dedim bir sürü laf yedim. Babası hastaymış covid tarzı bir şey şikayetleri o yönde , kaynima çocuğum 6 aylık öpme diyorum, çok küçük hasta edeceksin diyorum, ne olacak ki diyor, çocuğun ağzının içine eğiliyor sürekli kaç kez uyardım inadına yapıyor sanki kafayı yicem sinirden kendimi odaya kapattım başım ağrıyor biraz uyuyacağım dedim çocuğu bıraktım yanlarına. Ne yapacağımı bilmiyorum çok çok sinirliyim sinirimden ağlıyorum keşke hiç evlenmeseydim