0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Buraya anlatsam roman olur birçok defa eşiyle tartışıp babasıgile dönen bir insan bostan sebeblerle çocuklarını sefil bırakıyor babalarından ayırıyor evliliğe alisamadilar ve çok sorunlu bir şekilde evlenip 4 senedir hayatlarıni sosyal medyalar yüzünden harap ediyorlar iki küçük kız çocukları var eşi Serkan kendisinin ismi hevidar Herbir ağzından çocukların yüzü suyu hürmetine akıl fikir ihsan et rabbim deseniz yeterli dualara çok inanarim evlerindeki huzursuzluk çıksın diye çok teşekkür ederim simdiden

4 Cevaplar

0 oy
(4,424 puan) tarafından
Bi evlilik terapistine gitsinler canım ben de keşke ilk başlarda gitseymişim diyorum şuan o kadar boş kavgalarımız oluyordu ki 
tarafından
Konuşayım onlarla söyledik aslında ama yeğenim o kadar taş kafalı ki burnundan kıl aldırmıyor
-Reklam-
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Erken evlilik  hatası ,, yaşları küçük de daha
tarafından
Evet malesef kaçtı canım naptık ne ettik baş edemedik
0 oy
(11,941 puan) tarafından
Evin içini evin içindeki bilir bacım .hiç bilemezsin eşi disaridan çok iyi gözükür yanlizken ızdırap çektirir ya da anlatamadiklari vardır.
tarafından
Herşeyi konuştuk canım kimse kimseden birşey saklayamaz yeğenim kaçarak evlendi çocuk onca hatasına rağmen köpek gibi peşinde koşuyor kaç defa aldattı adamı adamda suç olsaydı babam abilerim çocuğunun gırtlağını sikardi suç bizimkinde olduğu için başka bir adama kacacagina çocuklarının başında otursun diyoruz adamda bu halde kabul edip sahip çıkmaya çalışıyor bizimkinin rengini biliyoruz sorun orda işte
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Benim eski eşimde görünürde iyi biriydi ama evde cektiklerimi bı ben bilirim 

O yüzden kimsenin içini bilemezsin kim bilir ne yaşıyor da bu durumda yigenin Allah yardımcısı olsun
tarafından
Allah zorda kalan her insanın yardimcisi olsun yeğenim bekarligindan beri arsız bir insan herkes herşeyi biliyor gizli kalan birşey yok nişanlandık bu adama yinede kaçtı arsizligindan adama gel beni kaçır dedi evlendi barklandi adamın yanında başka adamlara kocamı sevmiyorum bile demiş bir insan halen telefonda online oyunlarda arayış içinde adam bu halde köpek gibi peşinde koşup sahip çıkmaya çalışıyor bizimkinin rengini biliyoruz çocukta suç olsaydı babam abilerim çocuğunun gırtlağını sikardi suç bizimkinde bizde başka bir adama kacacagina 8 aylık ve 3 yaşında kızları var başlarında kalsın kendini adam etsin diyoruz adamda halen peşinden neyse bı şekilde tekrar döndü evine bnde Allah akıl fikir versin huzur versin diye dua istiyorum cahil zaten elde tutulur bir yanı yok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 543 göst.
2 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Azra_ikraa (32 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 511 göst.
21 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 383 göst.