0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (735 puan) tarafından
Oglum ozel egitime gidiyo 1 yılı gecti bir tane kurumda ilk zamanlar harikaydi hersey evime yakindi calisanlar falan iyidi iki kisi haric sonra yer degistirdi biseyler oldu birileri isten cikti birileri girdi ve servis soforleriylee servis anneleri asiri samimi olduklarini goruyoduk rahatsizda oluyoduk veliler olarak ama biraz iyi dusunup cocuklarin egitimine onem vermeye calistik . Gün gectikce utanmaz bir hal aldilar velilerin yaninda cok samimi haller utanma falan kalmadi bende rahatsizligimi  baska arkadaslarla paylastim hepsiyle beni ayirdilar  ders saatlerini falan degistirdiler .kurumu birakmak istedim oglumun ogretmeni istemedi bugun arkadasim geldi onun oglu buyuk benim oglumdan ayni kuruma ayni hocaya gidiyolar .oda duymus kotu seyler bana anlatti dedi annesi ben birakiyorum orayi midem almiyo dedim cocuk iyi olsunda onemli degil kim ne yaparsa  yapsin dedi.ama gozun goruyo miden bulaniyo simdi tutanak yemisler hepsi hanimli beyli konusuyolar ama degisen bisey yok ben gormek istemiyorum hic birini dedim .aman napcan sen bosver dedi siz olsaniz bos verirmisiniz yani ben yapamiyorum gordukce sinirim bozuluyo yani birakmakta hakli degilmiyim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım bizde gidiyoruz dediğin gibi var bir kaç çok samimiyet var ama ben hiç sevmiyorum öyle şeyleri sadece izliyorum gözlerimi kapatıyorum ben oraya çocuğum için gidiyorum keşke karismasaydin sinek pis değil.mide bulandırır 

Onların yaptığı değil senin dogrun göze batar 
(735 puan) tarafından
Cok sikayet var ama iste. Cikarmiyolar sadece bilen ben degilim emin ol canim çıkarırsak yerine kimse yok diyolar
tarafından
Beni DİYORUM ya canım onların ne yaptığı ilgilendirmiyor günahları boynuna ben evladımın durumuna bakarım sende boşver
(735 puan) tarafından
Canim  bos veremem benim cocugumun gozunun önünde ne oluyo yukarda bilemem cocuklar etkileniyo oyle bosverip gormezden gelemem oraya birsuru cocuk geliyo kucak kucaga yanlışlıkla olmuş gibi oturduğunu gorduk velilerle nasil  göz yumalim ben yapmam baska ögretmenmi yok oraya giderim artik.
tarafından
Canım şimdi şey var ben kameradan çocuğu görüyorum benim analttigim seninki kadar değilmiş okadar değil
Ama
(735 puan) tarafından
Biz hic bisey gormuyoruz yukarda servis anneleri servis soforleriyle surekli ic ice cocuklari almaya gidiyolar arabanin icinde yanlis kaldikca yakinlasmalar oluyomus agir engelli cocuklar varken yada almaya gittiklerinde bizim yanimizdada gülüsmeler kahkahalar birbirine espiri yapip cay ismarlamalar sokulmalar agiz agiza verip konusmalar iki kadinin bir adami kıskanmasi vs anladimi gülüm benim oglum 5 yasinda anlamiyo evet ama ben goruyorum midem bulandi artik tahammulum kalmadi duzensizler aylardir ileleme yok cocukta ilk zman cok guzel ilerledi hocasindan gene memnunum ama berbat bi hal aldi  acikcasi
-Reklam-
0 oy
(724 puan) tarafından
Nasıl davranıyorlar ki bu kadar rahatsız oluyorsunuz benim kızımda işitme problemi var bizde 8 aydır rehabilitasyon merkezine gidiyoruz herkes birbirine abi abla der asla beni rahatsız edebilecek duruma gelmedim ama gelseydim ayrılırdım eşime çıtlatsam yeter direk değişir okulu ama biz çok memnunuz kızımın gelişimi olumlu ilerliyor
(735 puan) tarafından
Ne abisi ne ablasi ay canimlar cicimler adami paylasamamalar kıskanmalar agiz agiza verip konusmalar sakalar vs daha neler neler
(724 puan) tarafından
Öyleyse okulunuzu değiştirin rahat edin
(735 puan) tarafından
Degistircem evet isallh gidecegim yerde iyi olur
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Bizimki de ogretmenle sahibi iliski yasiyor bazilari birakti ama benim kziim seviyor ogretmeni o onun ozel hayati milletin namus bekciligini yapamam dedim gidiyorum ben tercih meselesi 
(735 puan) tarafından
Canim iliski yasamak iki bekar insanin yapacagi hisey bunlar evliler hepsi eslerini aldatiyor midemizi bulandiran mesele bu bekar olur ozel hayatinda neler yapar bizi ilgilendirme ama evliler boylarindan buyuk cocuklari var oda yetmez gibi gozumuze sokuyolar herseyi sürtüne sürtüne geziyolar resmen nasil rahatsiz olmican servis annesi bildigin basbakan karisi  gibi hava kadinin yurumesi bile degisik.
(5,344 puan) tarafından
Kiz bizim ogretmen bekar digeri evli :)
0 oy
(2,092 puan) tarafından
Belli ki rahatsız olduğunuz durum var insanın evet biraz bir migdesi bulanır nasıl samimi olurlar içli dişli anlamıyorum Allah yardım etsin herkese iyi günlere kalmadık 
(735 puan) tarafından
Aynen oyle ozel hayatlarinda neler yaptigi kimseyi ilgilendirmez ama orasi is yeri egitim veriyolar sonucta ben oyuzden istemiyorum.
(2,092 puan) tarafından
Ben olsam alırdım oğlumu benim fikrim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 112 göst.
26 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mavi.19.22 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
15 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,058 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 284 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,567 puan) tarafından soruldu

410,027 soru

12,328,239 cevap

39,158 kullanıcı

Kategoriler

...